Diari Més

Els jugadors del filial són la gran nota positiva del Nàstic en aquesta pretemporada

Marc Montalvo, Víctor Valverde i Marc Álvarez estan aprofitant els minuts que els ha donat Agné

Marc Montalvo va ser l'encarregat d'iniciar les jugades des de la porteria de Manu García.

Els jugadors del filial són la gran nota positiva del Nàstic en aquesta pretemporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si es pot treure alguna conclusió dels dos primers partits de pretemporada del Nàstic de Tarragona, és que els jugadors del filial són la gran sorpresa positiva de l'equip. Marc Montalvo, Víctor Valverde i Marc Álvarez van destacar per sobre dels fitxatges d'estiu en els primers dos partits de pretemporada. Els joves busquen impressionar a Agné i això es va deixar veure l'últim partit contra el Huesca. Tant contra el Zaragoza com contra el Huesca, el Nàstic va mostrar dues cares en el seu joc, una d'esperançadora i una altra que és millor oblidar. Segons el tècnic, l'equip es troba en un bon punt de partida i el millor Nàstic és una combinació entre aquestes dues cares. De moment, si s'han de rescatar jugadors d'entre les dues versions, aquests són els jugadors del filial.

Marc Montalvo és un dels jugadors que més minuts ha disputat d'entre els dos partits gràcies al seu treball i esforç al mig del camp. Sense Pedro del Campo, que és baixa per lesió, la tasca de la distribució del joc la va agafar el de Riudoms. Contra el Huesca, aquesta funció va destacar.

Cada vegada que el Nàstic començava una jugada, en comptes d'optar per una passada en llarg buscant l'envergadura de Pablo, el Nàstic optava per iniciar amb la pilota jugada amb Marc Montalvo entre els dos centrals. El jove jugador formarà part del primer equip aquesta temporada a temps complet i s'ha guanyat la confiança d'Agné per ser una peça important.

Marc Álvarez va repetir titularitat, però no va poder igualar l'impacte que va tenir contra el Zaragoza. Tot i això, l'extrem torrenc va destacar per la seva feina tant habilitant el joc abandonant la banda, com lluitant contra els centrals per línia de fons. El jugador que va acabar sent recompensat amb un gol va ser Víctor Valverde.

El de la Pobla va debutar l'any passat contra l'Andorra i aquesta pretemporada és habitual que entri a la gespa al segon temps. Contra el Huesca, la segona part va destacar pel futbol directe i allà va ser quan Valverde va mostrar el que pot aportar: desequilibri per banda i remat. Va marcar un gol després de rematar una pilota morta dins de l'àrea, però minuts abans va intentar una jugada en solitari que va acabar amb un xut creuat molt perillós.

La pretemporada continua

La pretemporada només ha començat, però, com diu Agné, aquest és un bon punt de sortida tant per a l'equip com per als joves. Encara resten quatre partits més, dos aquest cap de setmana contra el Vilafranca de Tercera RFEF i el Móra la Nova de Segona Catalana i després contra la UE Olot i l'Espanyol B.

Agné encara té temps més que suficient per valorar quines peces necessita per elaborar el Nàstic que ell vol. De moment, el primer cop l'han donat els jugadors de la Pobla de Mafumet per sobre dels fitxatges d'estiu, però el Nàstic 22/23 només acaba de començar.

tracking