Diari Més

El CP Calafell torna a la feina amb l'objectiu de fer un pas endavant

Els de Ferrán López van trepitjar la pista del Joan Ortoll per iniciar una pretemporada on destaquen les dues noves incorporacions de l'equip

Els verd-i-blancs van completar un entrenament on va regnar el bon ambient i la intensitat.

El CP Calafell torna a la feina amb l'objectiu de fer un pas endavantCalafell Ràdio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres del Club Patí Calafell tornen a rodar sobre la pista del Joan Ortoll. Ahir, els de Ferran López van iniciar els entrenaments amb el punt de vista en la pròxima temporada. Els verd-i-blancs van completar una gran temporada el darrer any, es van classificar tant per la Copa del Rei com pel play-off de l'OK Lliga, però van caure a la primera ronda de cada torneig. El gran èxit va arribar d'Europa. El Calafell va guanyar el seu primer títol europeu després de vèncer a la WS Europe Cup. Els calafellencs preparen una pretemporada d'alta intensitat en els entrenaments i amb cinc partits. Els de Ferran López s'enfrontaran contra el Reus Deportiu, Barça, San Cugat, Vilanova i Vilafranca i es posaran a prova les dues cares noves de la plantilla. En general, el Calafell ha aconseguit mantenir el seu bloc amb les renovacions de jugadors diferencials com Martí Casas i Arnau Xaus, a més dels destacats Humberto Mendes, Jan Escala i Jordi Ferrer. Els nous, Gerard Camps i Curro Fernández, es van incorporar ahir a la resta del grup i ja van començar a adaptar-se.

Amb totes les peces sobre la taula i amb el títol de la WJ Europe Cup a la vitrina, el Calafell de Ferran López encara la nova temporada amb l'objectiu de fer un pas endavant: «Hem de millorar en molts aspectes. El nivell d'exigència de l'OK Lliga és superior i crec que hi podem fer molt bé si seguim la dinàmica de l'any passat», va destacar el tècnic. A més, López va reconèixer la pressió que atorga haver guanyat un títol: «Ens veiem capaços de tot. Serà més exigent, però quan guanyes, tothom vol que repeteixis així que enguany ens toca ser encara millors que el que vam ser l'any passat».

Aquesta temporada, l'OK Lliga serà una mica atípica. La competició engega el 10 de setembre i el Calafell debuta al camp del Caldes. A l'octubre, la celebració dels World Roller Games obliga a una aturada d'un mes i López va avisar de com això afectarà a tots els equips per igual perquè «independentment de com arribis a nivell de resultats, no és el mateix entrenar per competir que sabent que no jugues el cap de setmana. Haurem de treballar no només físicament, sinó també la part mental».

A banda de l'OK Lliga, el Calafell de Ferran López es jugarà el primer trofeu de l'any ben aviat. A mitjans de setembre els verd-i-blancs disputen la WSE Continental Cup, una final four a la que es van classificar després de guanyar la WJ Europe Cup. Les semifinals les jugaran contra el Valongo portuguès i, el 18, es jugarà la gran final contra el Trissino o Follonica italians.

«Des que vam trepitjar el Joan Ortoll només tenim al cap aquest torneig. A la història de cadascú es dona poques vegades aquesta oportunitat, és un trofeu que ja vaig guanyar quan entrenava al Noia i hem d'arribar molt ben preparats si el volem guanyar» va destacar López. Els calafellencs inicien la nova temporada amb molta il·lusió i amb l'objectiu de donar una marxa més. L'any passat van conquerir Europa i enguany volen repetir.

tracking