Diari Més

David Fernández renova amb el CBT

El base tornarà a jugar a temps complet en la seva catorzena temporada consecutiva de blau

David Fernández renova amb el CBT

David Fernández renova amb el CBTCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Fernández continuarà dirigint l'equip un any més, el que suposarà la seva catorzena temporada vestint la samarreta blava. El base de 31 anys tornarà a jugar a temps complert pel CBT després de la temporada passada on alternava el CBT B amb el primer equip, ho farà «content de seguir una temporada més al club, en el que serà segurament una temporada dura i complicada, però molt il·lusionant», assegura el 7 del CBT.

La trajectòria de Fernández sempre ha estat lligada a l'entitat blava des del seu debut la temporada 2010/2011 amb l'equip a LEB Or. L'última temporada completa del base va ser amb l'equip a LEB Plata la temporada 2020/2021. Va ser una peça fonamental per Berni Álvarez. Va jugar 22:28 minuts de mitjana i va assegurar 8 punts per partit.

El CBT comptarà un any més amb una de les peces imprescindibles dins i fora de la pista, un jugador amb caràcter competitiu i guanyador.

«Que el David torni al primer equip és una notícia molt positiva, a nivell esportiu i sobretot a nivell de grup. El punt competitiu, el seu caràcter i les ganes de fer-ho bé ens ajudarà moltíssim, és un gran reforç per nosaltres», explica el capità del CBT.

tracking