Diari Més

El Nàstic vol repetir les bones sensacions contra la SD Huesca

L'equip va anar de més a menys contra el Zaragoza i busca la seva millor versió

El jugador de la Pobla, Marc Álvarez, va ser la gran sorpresa del partit.

El Nàstic vol repetir les bones sensacions contra la SD HuescaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona encara avui el primer partit d'una setmana carregada de partits de la pretemporada. Els grana s'enfronten al Nou Estadi Costa Daurada contra la SD Huesca, un equip de Segona Divisió i que servirà per acomiadar els duels a Tarragona perquè els de Raül Agné jugaran la resta de visitants. Aquest cap de setmana completaran el gruix de la pretemporada disputant dos partits. El primer serà aquest dissabte a les 19.30 contra el FC Vilafranca de Tercera Federació en la primera ronda de la Copa Catalunya i l'altre serà contra el CD Atlètics Móra la Nova de Segona catalana en el duel homenatge pel 50 aniversari de l'entitat.

El partit contra el Real Zaragoza va servir perquè els nastiquers veiessin el potencial de Marc Álvarez. El jugador de la Pobla de Mafumet va destacar per sobre de la resta gràcies a una assistència i un gran gol de jugada personal. Està clar que aquell només va ser el primer partit de pretemporada i que l'equip encara ha de treballar, però és l'oportunitat perfecta del jugador de la Pobla de mostrar a Raül Agné i a l'afició grana que està capacitat per entrar en la dinàmica del primer equip. Qui podria tenir una oportunitat per debutar amb l'equip seria l'últim fitxatge. Ander Gorostidi no va disputar l'anterior partit per falta d'entrenaments i avui podria ser el dia del seu debut al mig del camp.

Contra el Zaragoza, els grana van mostrar dues cares completament diferents, però com va dir Agné en el postpartit, el Nàstic ara només té les peces i les ha de fer servir per construir l'equip. Avui, contra la SD Huesca, els jugadors tindran una nova oportunitat de sorprendre tant a l'afició com a l'entrenador. Serà un partit especial i es farà un minut de silenci en record del màxim golejador de la història del club, Valero Serer.

Després d'aquesta setmana de tres partits, al Nàstic només li quedarien dos duels més per disputar abans de l'inici de lliga. El dimecres 10 d'agost jugaran contra l'Olot i el dimecres 17, contra l'Espanyol B a domicili. En cas de guanyar contra el FC Vilafranca, encara s'hauria de jugar un partit més de Copa Catalunya abans d'iniciar la lliga. Aquest partit seria contra el guanyador del duel entre el Castelldefels i el Lleida Esportiu.

Lupu veu l'equip capacitat per l'ascens

Andrei Lupu va començar la pretemporada de la millor de les maneres, marcant contra el Real Zaragoza El davanter veu a l'equip preparat per complir l'objectiu de l'ascens: «Tenim moltes ganes de l'inici de la competició. Veig l'equip preparat per aspirar a tot i ho donarem tot per assolir l'objectiu de pujar a Segona». Andrei Lupu va arribar al Nàstic fa dues temporades, la darrera la va completar amb el Numancia amb un gran rècord golejador que li ha valgut el bitllet per formar part de l'equip aquesta temporada. El davanter creu que aquest serà el seu any: «Després de tot el que m'ha passat des que vaig fitxar, vull tenir un any tranquil per poder mostrar a l'afició i el club del que soc capaç i així agrair tota la confiança que han dipositat en mi». Lupu es va guanyar l'estima dels nastiquers i contra el Zaragoza ja van corejar el seu nom. La davantera és la demarcació que necessita reforçar-se i el davanter va considerar que tota la competència és bona, «el més important és que qui vingui reforci el vestuari, que tots anem amb el mateix objectiu. Al final, qui jugui serà qui s'ho haurà merescut per mèrits propis i ho haurà de demostrar sobre el verd». Lupu tindrà una nova oportunitat de marcar avui contra la SD Huesca a les 20.00 hores en el Nou Estadi.

tracking