Diari Més

A la pretemporada, fins al final (2-2)

Els grana van anar de menys a més amb una segona meitat on l'equip va millorar amb el futbol directe i Valverde va destacar

Imatge d'Aarón Rey durant el partit d'aquest vespre contra el Huesca.

A la pretemporada, fins al final (2-2)Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta vegada, el Nàstic de Tarragona va de menys a més. Les dues cares van tornar a aparèixer. A la primera meitat, l'equip va apostar per elaborar un estil de joc de toc, però fallaven a l'hora de generar ocasions i el Huesca va aprofitar les errades defensives dels grana per avançar-se en el marcador. Al segon temps l'equip va millorar passant a jugar amb un futbol més directe i per les bandes i va aconseguir l'empat amb la marca de la casa, competint fins al final.

Agné va decidir un onze inicial donant continuïtat a les noves incorporacions. Montalvo, Andy, Josema i Marc Álvarez van acompanyar el debut de l'últim fitxatge, Ander Gorostidi, que va estrenar-se de grana. El basc va destacar aviat. Els grana van començar imprecisos en les passades i Gorostidi va actuar en els primers minuts per frustrar el que podria haver sigut la primera ocasió clara del partit.

Malgrat que el Nàstic no va sortir amb el mateix ímpetu que el darrer partit, les idees del nou Nàstic d'Agné van ser presents. El tècnic vol apostar pel joc de toc i cada vegada que els grana iniciaven una jugada des de la porteria, Montalvo se situava entre els dos centrals per agafar la batuta. Les intencions eren clares, però va ser la manca de precisió la que va condemnar a l'equip ben aviat. Josema va errar una passada prop de l'àrea i el Huesca ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. El central va repetir els detalls negatius que va tenir contra Zaragoza i, llavors, també van acabar en gol.

Tot i el caràcter que va mostrar Montalvo repartint el joc de l'equip, els grana es quedaven sense idees una vegada es trobaven a camp contrari. Tirlea al lateral dret va tenir feina per intentar fer centrades per la banda i va ser per la seva posició on va arribar el segon del Huesca. Vilarrasa va imitar gairebé a la perfecció el gol de Marc Álvarez contra el Zaragoza.

El jugador del Huesca va avançar fins a l'àrea del Nàstic sense trobar oposició i va treure les teranyines de l'escaire. Els grana van tenir alguna opció de gol a través de jugades assajades. L'equip va demostrar que les idees les tenen, només falta polir-les. La nota negativa de la primera part va arribar amb la substitució de Gorostidi. A un minut del final, el basc no va poder continuar i va demanar el canvi.

A la segona part Agné va optar per treure als habituals. Trilles va tornar a formar el mur grana amb Quintanilla per primera vegada de la pretemporada, Albarrán va tornar al lateral dret per afegir profunditat i Lupu va entrar per donar rematada a un equip que li costava acabar jugades. Aquestes substitucions van refrescar l'equip i van aconseguir les primeres ocasions de gol amb Lupu com a protagonista al remat.

La primera va arribar amb un gran centre de Bonilla i la segona la va provocar Albarrán amb una jugada per banda marca de la casa.

El Nàstic va guanyar velocitat en el joc i, poc a poc, s'apropaven més a la porteria rival. En una d'aquestes, la pilota va caure morta dins de l'àrea i Pochettino va rematar al ninot. Valverde va aprofitar el refús per marcar un golàs per l'escaire. El jugador de la Pobla ja va tenir-ne una minuts abans amb un gran xut creuat i, finalment, va tenir la recompensa del gol.

El Nàstic va passar al futbol directe, i d'aquesta manera va millorar la seva versió. Les ocasions van arribar i els grana s'acumulaven a l'àrea rival. En una jugada a pilota aturada, un jugador del Nàstic va caure dins de l'àrea i l'àrbitre va xiular penal. Bonilla va ser l'encarregat de xutar-lo i va marcar l'empat amb un remat de Panenka. D'aquesta manera el Nàstic va sumar un nou empat aquesta pretemporada.

tracking