Diari Més

Els davanters del Nàstic comencen amb força a falta d'una nova incorporació

Andrei Lupu i Àlex López van destacar a base de gols i Agné espera l'incorporació d'un «animal»

Lupu va demostrar el seu olfacte de davanter amb una rematada acrobàtica al centre d'Albarrán.

Els davanters del Nàstic comencen amb força a falta d'una nova incorporacióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va iniciar la temporada de la millor manera, amb victòria pels penals i sobretot, amb una declaració d'intencions d'haver solucionat l'etern problema de l'any passat amb el gol. Dos dels tres jugadors d'aquesta parcel·la de l'equip es van estrenar contra el Real Zaragoza. Andrei Lupu i Àlex López no van fer esperar als nastiquers i van marcar a la primera part del partit i, d'aquesta manera, han presentat la seva candidatura a home gol. El gol i el conjunt de Raül Agné va ser un maldecap durant la darrera campanya i no és cap secret que des de la directiva apliquen el 100% dels seus esforços en fitxar un davanter de renom que sigui la referència de l'equip. El tècnic de Mequinensa vol un «animal, un home que corri i guanyi els defenses en situacions 1 contra 1» i aquestes característiques, dia rere dia, o es fan més cares o més difícils de trobar.

La davantera ha esdevingut el serial de l'estiu a la Budallera. S'han apropat a Tarragona noms com Vinícius Tanque, Dani Romera i es manté l'opció de Mourad, però està clar que no serà fàcil i que encara es treballa amb diverses opcions en aquest moment. Mentre que la direcció esportiva continua treballant sense descans des de les oficines, els jugadors del Nàstic comencen a fer-ho sobre la gespa davant de la seva afició. El passat divendres es va poder veure durant la primera meitat que el gol podria no ser un problema la pròxima temporada.

Agné va alinear a la parella d'Àlex López i Andrei Lupu i tots dos van destacar amb un gol. El calafellenc encara es troba a prova amb el Nàstic. Abans del partit, la seva figura ja agradava a l'entitat i, després del partit que va quallar amb el gol com a cirereta del pastís, es podria haver guanyat un lloc a la davantera. Àlex López no només va destacar pel gol, sinó que també va tocar aquelles notes que tant li agraden al tècnic de Mequinensa: baixar pilotes i donar continuïtat al joc.

Pel que fa a Andrei Lupu, el davanter estava fent un treball molt distret, però va destacar en el que havia de fer, el gol, i l'única acció del partit que va brillar va ser la rematada acrobàtica al centre d'Albarrán. La característica de poder marcar fins i tot en dies on no es troba el bon joc, és molt important per a qualsevol davanter, no està de més recordar que al llegendari davanter Raúl González Blanco li deien «el que mai fa res», però sempre marcava.

L'única nota negativa de la davantera va ser que Pablo Fernández va haver de ser substituït per un cop. Els davanters grana tindran una nova oportunitat de mostrar la seva capacitat golejadora demà contra la SD Huesca.

tracking