Diari Més

El Reus Deportiu torna a la feina amb la il·lusió de guanyar títols

Els roig-i-negre comencen la pretemporada mantenint el bloc de jugadors

Els jugadors del Reus en el primer entrenament, aquest dimarts.

El Reus Deportiu torna a la feina amb la il·lusió de guanyar títolsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu torna a la feina després de recarregar les piles en un període de vacances ben merescut. Els roig-i-negre ho van donar tot a la darrera campanya i van arribar fins a la final tant de la Copa del Rei com de l'OK Lliga, superant al totpoderós Barça pel camí.

Aquest tram ja és aigua passada i els de Jordi Garcia van tornar ahir als entrenaments motivats per repetir la gesta aquesta temporada. El tècnic, Jordi Garcia, va destacar que la pretemporada serà molt curta «enguany mantenim el bloc de jugadors i la feina que tenim és la de consolidar i perfeccionar l'equip. El primer títol, la Supercopa, el tenim d'aquí a quatre setmanes i anirem a totes». Els reusencs volen mantenir la dinàmica que van deixar l'any passat: «L'any passat vam crear unes expectatives molt elevades i enguany sortim amb la il·lusió de guanyar algun títol, que la gent continuï enganxada».

El gran tram final de lliga va afavorir que el Palau Municipal d'Esports de Reus estigués ple de gom a gom. «El fet d'haver acabar tan bé va provocar que el Palau fes molt de goig. Vam tornar a enganxar gent que potser feia molt de temps que no venia i també de nova. Si enguany mantenim la dinàmica pot resultar en un any molt bo a nivell de públic, això seria espectacular», va dir Garcia.

Aquesta aturada per descansar l'ha agraït també la plantilla. Jugadors importants com Raúl Marín, que va acabar tocat la darrera temporada, torna amb força: «La lesió és aigua passada. Aquesta pretemporada marcarà com es troba, però si Raúl està bé, serà una peça molt clau per a l'equip», va sentenciar Garcia. El pròxim partit del Reus serà la Supercopa contra el Liceo.

tracking