Diari Més

Trilles reconeix les diferències que hi va haver amb el Nàstic per a renovar

El central assegura que el club grana sempre ha sigut la seva primera opció i que està feliç de seguir a l'equip

Imatge d'arxiu de Marc Trilles, juntament amb Joan Oriol, en un partit de la temporada passada.

Trilles reconeix les diferències que hi va haver amb el Nàstic per a renovarNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Trilles, jugador del Nàstic de Tarragona, ha manifestat que es van produir certes diferències entre ell i el club a l'hora de renovar. Això sí, el central, que al final va ampliar el seu contracte per un any més un altre opcional, també ha defensat que, en tot moment, «el Nàstic ha sigut la meva primera opció i això el club ho sap». «És evident que vaig tenir altres ofertes, però sempre he tingut el meu cap a Tarragona. A partir d'aquí, hi va haver una negociació normal entre club i futbolista i, quan les postures van estar properes i les dues parts satisfetes, la renovació es va signar», ha indicat. De fet, Trilles ha exposat que va ser a les primeres preses de contacte quan van existir aquestes diferències i, per aquest motiu, l'ampliació del seu contracte es va allargar més temps del que les dues parts pretenien. «En un principi, les peticions i les condicions d'una banda i de l'altra no eren properes, però, al final, les dues parts han quedat satisfetes i jo, personalment, estic molt feliç de continuar aquí. Aquest any, ha de ser el d'aconseguir el desitjat ascens, s'està fent un bon equip i ara toca tornar a lluitar com a la temporada passada per tal de portar al Nàstic a la categoria que mereix», ha explicat el jugador.

En referència a les ofertes que el valencià ha rebut, que no han sigut poques i, la majoria, superiors a la que li va oferir la direcció esportiva grana, el central ha assegurat que «cap proposta m'ha fet dubtar. Durant aquests anys, he sigut molt feliç al club i, quan he tingut moments difícils, sempre m'han tractat com a un fill i això és d'agrair». «A més a més, també m'he sentit molt estimat, pel club i per l'afició, i estic a prop de casa. Per aquests motius, estic aquí», ha manifestat Trilles.

Pel que fa a la importància de mantenir el bloc i ampliar el contracte de quatre jugadors que, la temporada passada, van ser fonamentals, tant pel vestuari com pel rol que els hi va assignar Raül Agné, el central grana considera que «el club ha fet un esforç important perquè aquests jugadors continuïn amb l'equip, però ells també ho han fet perquè són futbolistes molt cotitzats i valorats a la categoria. Aquí, són líders en el vestuari i tinc molt bona relació amb ells. Així que, benvingut sigui i feina ben feta».

El Nàstic, que va iniciar la pretemporada fa una setmana i mitja i, durant aquests darrers dies s'està exercitant als matins i a les tardes, s'enfrontarà al Reial Saragossa aquest pròxim divendres en el primer amistós grana. Trilles indica que «ara és el moment de jugar partits i recuperar bones sensacions. Per tant, les pretemporades serveixen per acumular càrrega de treball i, evidentment, quan comencen no estem bé físicament, però, de mica en mica, agafarem el ritme suficient».

Respecte a les noves incorporacions, Trilles creu que la secretaria tècnica grana està fitxant a futbolistes amb «bon peu i molta qualitat». «Totes les incorporacions em semblen bones i aquest és el camí a seguir, ja que anem en la direcció que pretén el club, però també el míster, pel seu estil de joc i perquè té l'objectiu de continuar creixent. Per tant, estic segur que aquesta temporada es poden aconseguir grans coses», ha assenyalat el central valencià.

Una vegada finalitzada la pretemporada, el Nàstic s'enfrontarà en la primera jornada de lliga al Logroñés i Trilles ha expressat que «no hi ha rival fàcil a una Primera RFEF que està molt igualada i que, l'any passat, ja va quedar més que demostrat». Per aquest motiu, el jugador grana assegura que, respecte al calendari, el més important per al conjunt és «començar i acabar al Nou Estadi».

Respecte a les possibilitats del Nàstic per a aconseguir l'ascens, Trilles defensa que «si no cregués que es pot ascendir, no estaria aquí. Venir fins a Tarragona per a veure la vida passar no és ni la meva filosofia ni la meva manera de ser. Sé que la gran majoria de companys pensa com jo, però qui no ho faci, l'haurem de fer creure que enguany serà el de l'ascens». «La temporada passada ens vam quedar molt a prop, però lamentar-se no serveix de res. Tot i que l'any passat vam fer moltes coses bé, ara sabem on està el llistó, podem millorar facetes i estic segur que ho assolirem», conclou.

tracking