Diari Més

Marc Buscail renova amb el CBT

El jove tarragoní és la tercera peça confirmada de l'equip

Marc Buscail renova amb el CBT

Marc Buscail renova amb el CBTCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT continua fent feina de cara a la plantilla de la pròxima temporada. Els tarragonins continuen amb les renovacions i aquest dijous han anunciat la continuïtat de Marc Buscail.

El jove tarragoní va arribar al CBT als 12 anys i ha passat per totes les categories del club, tant preferents com especials de primer any. Malgrat la seva joventut (19 anys), fa dues temporades va debutar amb l'equip a LEB Plata i també va tenir un paper molt destacat en la gran temporada que va realitzar el CBT B a la Copa Catalunya, com també en el seu equip el Júnior Masculí Preferent, aconseguint arribar a estar entre els vuit millors equips de Catalunya i competir amb les millors pedreres catalanes.

Marc és un jugador de 2.04 m que pot alternar les posicions interiors i també les exteriors, es tracta d'un jugador de gran projecció i una aposta del club. Recordar que també ha sigut internacional amb la selecció espanyola en diversos tornejos, l'últim la FIBA Skills Challenge u17 al 2020 a l'Alqueria de València.

La passada temporada (en la seva estrena com a jugador del primer equip), va tenir un paper força destacat amb 17 minuts jugats, 6 punts per partit i 3,2 rebots per aconseguir una mitjana de 6,7 de valoració.

«És un jugador que físicament està progressant, la seva mobilitat en les posicions exteriors i interiors i de ben segur que ens donarà bon rendiment. Estic content per la seva renovació, ja que és una de les bases del futur de l'equip», afirma Berni Álvarez.

tracking