Diari Més

David Comamala torna al Nàstic per encapçalar la direcció esportiva

L'entitat grana amplia l'organigrama esportiu en tots els nivells

Imatge de David Comemala.

David Comamala torna al Nàstic encapçalant la direcció esportivaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Comamala es suma al projecte del Nàstic de Tarragona encapçalant la direcció esportiva 2022-2023. El figuerenc torna a la ciutat amb un gran bagatge a LaLiga; treballant a la secretaria tècnica del Granada CF, a LaLiga Santander, i del Real Oviedo, a LaLiga SmartBank. David Comamala desenvoluparà l'aprenentatge consolidat durant les tres temporades a les màximes categories del futbol nacional en una entitat que coneix a la perfecció, després de les múltiples tasques desenvolupades al primer equip, filial i Juvenil A del Nàstic, des de març de 2016 a desembre de 2019.

Sergi Parés acompanyarà a David Comamala compaginant la direcció del Planter Grana i la secretaria tècnica de l'entitat. Amés de les tasques referents al primer equip, en aquesta nova temporada a la Primera RFEF el vallenc realitzarà un seguiment personal i esportiu a tots els joves del filial, el futbol base i la Nàstic Sports Academy.

El Gimnàstic de Tarragona millora l'àmbit esportiu per aquesta nova temporada amb l'objectiu de potenciar les diferents àrees tècniques que conformen l'entitat. Les millores implementades reestructuren l'organigrama existent, dotant de nous recursos humans als diferents departaments, incidint en l'especialització i professionalització dels futbolistes que defensen l'escut del Nàstic.

Des de la implementació del departament de metodologia el setembre passat, l'entitat continua millorant l'àmbit d'I+D grana que encapçala Todd Beane. Cal recordar que el tècnic nord-americà va treballar conjuntament amb Johan Cruyff durant 14 anys, dirigint projectes de metodologia a l'Ajax d'Amsterdam, el Chivas Guadalajara, entre d'altres. A més de ser el fundador de Tovo, institut que es dedica a la formació d'entrenadors a tot el món.

Dintre de les novetats per aquest nou curs, cal destacar la incorporació de Mia Guasch com a coordinador de la Nàstic Sports Academy. L'exjugador del Planter Grana encapçalarà l'apartat tècnic en la formació de joves esportistes de tot el món que gaudiran d'una experiència immersiva al nostre territori; concretament, estudiant, competint i entrenant a l'Escola Camp Joliu de l'Arboç.

A partir de demà -inici de la nova temporada 2022-2023- el primer equip, tot el Planter Grana i la NSA comptaran amb referents de la casa i especialistes en els diferents àmbits de l'esport i el futbol.

tracking