Golf

Carlota Gutiérrez es proclama campiona d'Espanya Femenina

Va certificar la seva victòria el diumenge amb un rècord de 78 i 79 cops

Carlota Gutiérrez es proclama campiona d'Espanya FemeninaCedida

La jugadora del Golf Costa Daurada, Carlota Gutiérrez, es va proclamar campiona d'Espanya Femenina de tercera categoria el passat cap de setmana. El torneig nacional de segona, tercera i quarta femenina va aplegar un total de 120 golfistes entre les diferents modalitats.

La jugadora del Golf Costa Daurada va desplegar un joc molt consistent tot i que l'ambient va ser molt calorós. El torneig el va organitzar el Club de Golf Escorpión de València i els termòmetres van marcar els 40 graus. Gutiérrez va liderar la tercera categoria des del primer dia de competició i va certificar la seva victòria el diumenge amb un rècord de 78 i 79 cops, set de diferència respecte a la segona classificada.

Al Campionat d'Espanya també van participar les seves companyes de club Pilar García i Raisa Valero. La primera va quedar en cinquena posició.