El Club Atletisme Tarragona obté 7 medalles al Campionat d'Espanya Màster

Els atletes veterans de l'equip lila van sumar dos ors, dues plates i tres medalles de bronze

Els atletes Gemma Solé, Jose Maria Mateo i Bàrbara Pintado.

El Club Atletisme Tarragona obté 7 medalles al Campionat d'Espanya MàsterCA Tarragona

El Club d'Atletisme de Tarragona va assolir un total de 7 medalles al Campionat d'Espanya Màster celebrat a Tenerife el passat cap de setmana.

El títol de campió absolut per partida doble va ser per a Jose Maria Mateo, qui va guanyar els dos únics ors de l'equip lila. El primer va ser a la prova de salt de llargada amb un millor salt de 4,90 metres i la segona medalla la va aconseguir al salt d'alçada amb una marca 1,53 metres. Mateo també va guanyar una medalla de plata al salt de perxa i un bronze a la categoria de triple salt.

Bàrbara Pintado també es va banyar en plata en el llançament de disc amb una marca de 34,97 metres, a mig metre d'obtenir l'or. Gemma Solé va tancar els guardons de l'equip tarragoní amb dos bronzes. El primer va ser en els 80 metres tanques, amb un temps de 14,45'' i el segon en els 300 metres tanques, amb un registre de 55,16'', dues marques que van suposar una millora en el seu rècord personal. D'aquesta manera els tres atletes veterans van completar amb èxit la seva participació al nacional amb al meny una medalla sota el braç.