Diari Més

El Nàstic de Tarragona ja coneix quins seran els seus rivals de la pròxima temporada

Els tarragonins s'enfrontaran als catalans, valencians, bascs, riojans, el de Castella i Lleó i el balear

Amb el xiulet final el darrer diumenge va esclatar una alegria que s'espera que es repeteixi demà.

El Nàstic haurà d'enfonsar el submarí groguet per tocar la glòria de l'ascensNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación de Fútbol ja ha donat a conèixer la distribució dels grups de la Primera RFEF de cara a la pròxima temporada i el Nàstic ja coneix quins seran els seus rivals. Finalment, la decisió ha estat a dividir la península entre els equips de l'oest i els de l'est, traçant des de Múrcia fins al País Basc. Els tarragonins s'enfrontaran als catalans, valencians, bascs, riojans, el de Castella i Lleó i el balear en el grup 2.

D'aquesta manera els rivals del Nàstic seran: l'Athletic Club B, l'Osasuna B, el CD Calahorra, el CD Numancia de Soria, el CE Sabadell el CD Alcoyano, el CD At.Baleares, el CD Castellón, el CD Eldense, el CF Intercity, el CF La Nucía, el FC Barcelona B, el Real Murcia CF, la Real Sociedad B, la Real Unión Club, la SD Amorebieta, el SD Logroñés, la UD Logroñés i la UE Cornellà.

El format de la competició es manté igual, el primer classificat pujarà directament a Segona Divisió i del segon al cinquè s'enfrontaran en un play-off per a les dues places disponibles. Aquest play-off, però, serà d'anada i tornada.

tracking