Diari Més

Els play-off d'ascens tornaran a ser d'anada i tornada el pròxim any

La RFEF ha emès un comunicat que proposaran eliminar la seu única després de les crítiques rebudes en gran part del Nàstic

Dani Romera abraçant a Nil Jiménez després que aquest marqués el gol de la victòria del Nàstic.

Treball, esforç i tenacitat, els factors que han portat el Nàstic a la finalNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les queixes, reclamacions i la indignació del Nàstic de cara a la mala organització del play-off d'ascens a partit únic d'enguany ha tingut els seus fruits. La RFEF ha emès un comunicat on proposa recuperar el format a doble partit d'anada i tornada per l'ascens a Segona Divisió i Primera RFEF, eliminant així la 'seu neutral' a partit únic d'enguany.

La Real Federación Española de Futbol ha emès un comunicat on informa que ha suggerit a la Comisió de Segunda B i Segunda RFEF celebrada aquest dijous a Las Rozas recuperar el format d'eliminatòries d'anada i tornada de cara el pròxim any. Aquest criteri afectaria a totes les fases d'ascens de les categories RFEF (Primera, Segona i Tercera) i s'acomiadaria del format a partit únic.

Segons la RFEF, l'òrgan va decidir el format a seu única «amb motiu de la pandèmia de la covid per poder garantir la finalització de les competicions».

tracking