Diari Més

L'àrbitre i Jackson deixen al Nàstic sense el somni de l'ascens (2-0)

Els grana van elaborar una bona primera meitat, però amb el gol, el Villarreal va ser superior

Joan Oriol controla la pilota.

Comença la segona meitatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona perd contra elVillarrealB i es queda sense el somni de l'ascens. Els grana ho han intentat amb una bona primera meitat, però després del primer gol de Jackson l'equip es va quedar estabornit i va ser dominat pel filial groguet. Les decisions arbitrals no van ajudar i l'equip no va aconseguir recuperar les bones sensacions per remuntar el partit.

El col·legiatGermánCid,castellano-leonès, va anul·lar un gol totalment legal al Nàstic a la primera meitat, però Jackson es va encarregar per matar i rematar al Nàstic a la segona. Els grana vanaconseguirelaborar una bona primera meitat,peròes va quedar en res i haurà de buscar el somni de l'ascens l'any vinent.

L'equip grana va sortir a primera meitat amb l'onze de gala.Agnéno va dubtar i va repetir els mateixos onze gladiadors que van disputar la semifinal contra el Ferrol i la decisió va tenir èxit. El Nàstic va sortir amb plena confiança de si mateix i això es va fer notar sobre el terreny de joc. Els jugadors deRaúlAgnés'anticipaven a totes les passades delVillarrealB i impedien jugar amb comoditat al filial groguet.

Els d'Agnépressionaven a camp contrari i,poc a poc, assolien el control de la pilota. Aquest fet es va traduiren ocasionsi Pablo va ser el protagonista. El davanter asturià es va dedicar a muntar contraatacs, però els primers remats a porteria els va fer Romera. L'atacant andalús va rematar amb potència en dues ocasions,peròambdues les va aturar Álvarez.

Semblava que era qüestió de temps que el Nàstic marquès el primer gol i, en una jugada de córner, Pablo ho va fer. Joan Oriol va posar la pilota sobre l'àrea petita i el porter delVillarrealva sortir a atrapar la pilota a l'aire, va caure a terra i l'esfèric va quedar mort a l'àrea petita. Pablo va estar atent i va marcar, però l'àrbitre va anul·lar la diana per falta sobre el porter. Aquesta acció va ser totalment penal perquè cap jugador grana va provocar la caigudadel meta,peròel col·legiat no ho va entendre així.

ElVillarrealB no es deixava dominar al cent per cent i també va tenir les seves accions de contraatac,peròel mur grana estava més alçat que mai. El primer baluard es trobava al mig del camp. Ribelles pispava totes les pilotes que li passaven a prop i si alguna se l'escapava, allà estava la defensa grana.

El partit va arribar al descans amb empat a zero,peròel Nàstic mereixia més. L'inici del segon temps va començar,però, amb un cop molt dur que va deixar estabornit a tot l'equip i la confiança es va fer miques. ElVillarrealva mostrar la seva verticalitat i van aconseguir colar una pilota entreAythamiiQuintanilla. Jackson, elcrackgroguet, va sortir disparat i va superar als dos defensors per plantar-se sol contraManuGarcía. El davanter no va fallar i va batre al porter del Nàstic amb contundència per posar alVillarrealper damunt al marcador.

Els grana vandesconnectar, que un rivalaconseguismarcar abans que ellserauna cosa que nosucceïades del partit contra el Sabadell fa més d'un mes. ElVillarrealB va fer la seva i va aprofitar el moment per dominar als grana. I ho vanaconseguir. L'àrbitre, però, també va ajudar. El col·legiat no es va mostrar encertat en les seves decisions, quan Pedro delCampotocava la pilota per recuperar la possessió, l'àrbitre veia falta. Quan un jugador delVillarrealB va tocar la pilota amb la mà dins de l'àrea, l'àrbitre no ho va voler veure.

El Nàstic buscava la remuntada, però elVillarrealB no s'ho posava fàcil i l'àrbitre, menys. Els minuts passaven i cada segon era una pedra més a l'esquena dels grana, que intentaven la remuntada a la desesperada.

Els grana es notaven desesperats i, en el temps de descompte, Jackson ho va aprofitar per sentenciar el partit.

tracking