Diari Més

Raúl Agné: «Ho donarem tot i el rival ens ha de matar i rematar, perquè sinó ens aixecarem»

El tècnic grana va assegurar en la roda de premsa que «no hi ha volta de fulla, hem de guanyar. Si abans estàvem a sis partits ara estem a dos»

El tècnic grana, Raül Agné.

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic només li val la victòria, això ho té ben clar el tècnic granaRaúlAgné«hem de guanyar si o si,no hi ha volta de fulla, però si abans estàvem a quatre partits i elshavíemde guanyar tots, ara estem a dos».Agnéva destacar també que no serà fàcil per ells, però tampoc per als rivals «el Ferrol té un equip molt treballat,peròcrec que som un equip molt desagradable pels rivals. Jugar contra nosaltres és dur perquè els rivals saben que som una mosca collonera i ens han de matar i rematar, perquè si estem a terra i no ho fan ens tornarem a aixecar».

RaúlAgnéva voler destacarla força més grande l'equip durant tota la temporada: «La força mental d'aquest grup ens ha portat finsaquí.ésimportant estar segurs mentalment perquè durant el partit passarà de tot, però durant totaaquestatemporada hi ha hagut moments dursperònosaltres no hem llençat la tovallola molt. Això sense la força mental no seria possible», va destacar el míster grana.

Durant tota aquesta setmana hi ha hagut molt de soroll al voltant de la decisió de la RFEF de jugar aBalaídosi no a Ferrol, peròAgnéassegura que l'equip s'ha mantingut al marge «fa molt de temps que ens hem aïllat de tot. La setmana passada no vam parlar del famós partit d'Ibizai aquesta ens hem dedicat a entrenar. Personalment, estic encantat de jugar aBalaídosi no a Ferrol,peròtambé m'agradaria que fos un partit d'anada i tornada i jugar davant la nostra afició». Una afició a la qualAgnés'ha referit com «són els 'p.cracks', l'altre dia ja vaig dir que no m'estranyaria veure 500lo1.000nastiquersallà. Agafar el cotxe, bus o avió i posar elscalersper anar allà, compte. Això ens motiva més per tenir l'alegria amb ells.ésuna resposta fantàstica i allà ens veurem amb els de vermell, animant com sempre ho fan».

tracking