Diari Més

Raúl Agné: «S'ha aconseguit deixant-nos l'ànima, així som nosaltres, lluitem fins al final»

El tècnic grana vol que se celebri aquesta victòria, però destaca que ja pensa a preparar el partit contra el Racing de Ferrol

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic va acabar el partit eufòric, però tal com ell mateix va recalcar la «festa és pels jugadors, josócintrovertiten el cap ara noméstincel partit contra el Ferrol». El Nàstic va guanyar des de la defensa, des del patiment, una lluita queAgnéva destacar: «S'ha aconseguit lluitant, deixant-nos l'ànima pel camí, patint, així som nosaltres, fins al final», va destacar el tècnic grana després de destacar que aquesta classificació és un premi «perquè hem fet una segona volta brutal i un final de lliga molt millor».

El tècnic de Mequinensa varessaltarque l'Alcoyanono va regalar res, va sortir a guanyar «han dignificat la professió perquè han sortit a guanyar» i va destacar que gràcies a «la solidesa defensiva ho hem acabat de rematar, per algun motiu som l'equip menys golejat de la categoria». El partit s'ha fet llarg, més després de les constants lesions: «Els jugadors tenien rampes, he fet canvis, peròteníemla incertesa del resultat perquèun golens deixava fora», va destacarAgné.

Amb el xiulet final, l'eufòria va esclatar iAgnéva dir que és merescuda:« S'ha decelebrar. Hocelebra el que ho busca. El més important, si nohocelebréssimsignificaria que estaríem al sofà de casa i no podríem anar a Ferrol. Des del sofà de casa no es guanya cap partit. Esperàvem l'opció d'anar a Galícia, és el que volíem tots. Que hogaudeixin, s'ho mereixin i a començar a preparar la setmana que ve».

El Nàstic viatjarà a Galícia, el següent rival elRacingde Ferrol el pròxim diumenge.

tracking