Diari Més

Raúl Agné: «Ens juguem la classificació al play-off d'ascens en un tot o res»

El tècnic grana ha confirmat les baixes de Marc Trilles, amb una lesió a l'isquiotibial, i de Juan Becerra, positiu per covid

Raúl Agné a la banqueta en el partit d'ahir al Nou Estadi.

Raúl Agné: «L'UCAM ha estat el millor el millor rival que ha passat per aquí amb diferència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha destacat en la roda de premsa prèvia a la 'final' d'aquest dissabte contra l'Alcoyano que espera un enfrontament «de tot o res» davant d'un equip que serà «excessivament perillós» al no jugar-se res, però on el club grana s'haurà de deixar la pell per classificar-se per al desitjat play-off d'ascens.

Agné, fent un balanç de la temporada, ha explicat que «el Nàstic ha fet mèrits suficients per arribar a aquest enfrontament depenent de sí mateix» i espera «estar a l'alçada». A més, el tècnic grana considera que la mala ratxa de resultats -que no de joc- «reafirma que l'equip ha fet una bona temporada».

Respecte a si l'empat seria suficient per aconseguir la classificació al play-off, Agné ha indicat que «al futbol pot succeir qualsevol cosa», però ha exposat que «si el Nàstic guanya, entra al play-off. Això és segur, així que hem de guanyar com sigui. Després ja veuríem si l'empat serviria o no», ha expressat el tècnic grana.

Per últim, Agné ha confirmat les baixes de Marc Trilles, amb una lesió a l'isquiotibial, i de Juan Becerra, positiu per covid, i ha volgut agrair a l'afició -es desplaçaran més de 400 persones- per «la pallissa a l'autobús», tot i que espera un resultat positiu contra l'Alcoyano per a «celebrar-ho junts».

tracking