Diari Més

El Reus Deportiu es prepara per assaltar el Palau Blaugrana

Els de Jordi Garcia s'enfronten al Barça en el primer partit de la sèrie al millor de cinc

Els jugadors del Reus Deportiu celebrant la victòria contra el Lleida el passat dimarts.

El Reus Deportiu es prepara per assaltar el Palau BlaugranaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu ja es prepara per enfrontar les semifinals de l'OK Lliga contra el Barça. Els de Jordi Garcia gairebé no han tingut temps per descansar, però la roda de la competició continua girant i demà s'iniciarà el primer partit de l'eliminatòria al millor de cinc, els dos primers, al Palau Blaugrana. El camí per arribar a semifinals no ha estat fàcil per als roig-i-negres. Els reusencs van lluitar per aconseguir la quarta posició durant la lliga regular que els va valdre per guanyar el factor camp en quarts contra el Lleida. Aquesta eliminatòria va exigir el màxim físicament per als de Jordi Garcia, que van veure com s'allargava al tercer partit, passant per una victòria èpica a la pròrroga al camp del Lleida Llista. A més, l'últim duel del passat dimarts també els va haver de fer pujar el nivell i el suport del Palau d'Esports, ple d'aficionats roig-i-negres, va ser crucial per la victòria local.

Ara s'enceta una nova eliminatòria amb un nou rival. El Reus s'haurà de tornar a enfrontar contra el Barça per poder accedir a la final dels play-off de l'OK Lliga. Els de Jordi Garcia tenen comptes pendents amb els blaugrana després de la final de la Copa del Rei, on van caure derrotats per 4-0 precisament contra el Barça.

L'eliminatòria no serà gens fàcil, els dos primers partits tindran lloc al Palau Blaugrana. El conjunt d'Edu Castro va sentenciar la seva eliminatòria per la via ràpida i ha tingut més temps per descansar i preparar-se el partit. El Reus, com la resta del torneig, no podrà comptar amb Raúl Marín.

Jordi Garcia va destacar que «jugar les semifinals després de venir d'una final de copa, amb les baixes que tenim i la temporada tan llarga és per treure's el barret amb el grup», a més, el tècnic roig-i-negre va assenyalar que en una eliminatòria, també preval l'estratègia a seguir «hem de valorar com afrontem les semifinals, hem de frenar per analitzar-lo bé, mirar quines forces tenim, com les utilitzem i quin partit ens interessa per emportar-nos la victòria».

El camí a les finals comença aquest dissabte a les 12.50 hores al Palau Blaugrana, i, tot i la dificultat, està clar que els roig-i-negres han demostrat que són a semifinals per mèrits propis i per deixar-se la pell sobre la pista fins a esgotar l'última gota d'energia.

tracking