Diari Més

El Nàstic arriba al partit decisiu amb l'entrada al 'play-off' a la seva mà

Els grana s'enfronten a l'Alcoyano, un equip que no es juga res, però amb el record present del partit contra l'Ibiza de l'any passat

El partit de la primera volta va acabar amb la victòria del Nàstic per 2-1 amb gols de Simón i Edgar.

El Nàstic arriba al partit decisiu amb l'entrada al 'play-off' a la seva màNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha arribat l'hora de la veritat. El camí pel qual ha avançat el Gimnàstic de Tarragona aquesta temporada, amb els seus alt i baixos. Amb les bones ratxes, les negatives i les últimes tres victòries esperançadores, desemboquen en el partit contra l'Alcoyano del dissabte. Els grana depenen d'ells mateixos. Els resultats que es van donar la darrera setmana han permès que els de Raúl Agné tinguin l'entrada al play-off a les seves mans. Només necessiten completar la feina i guanyar l'últim partit de lliga.

En aquesta situació és inevitable que tot nastiquer recordi el partit contra l'Ibiza de l'any passat. En aquell moment, el Nàstic també depenia d'ell mateix, fins i tot estava en millors condicions, perquè un empat era suficient, i el partit va acabar amb derrota humiliant per 4-0.

D'això també va ser conscient Dani Vidal. En la roda de premsa posterior a la victòria contra el Sevilla Atlético, el segon entrenador va destacar que «tenim precedents que atrauen records dolorosos; intentarem anar al partit sense tenir en compte el que es juga el rival».

La realitat és que l'Alcoyano no es juga res, però això no es garantia que abaixin els braços. En els últims cinc partits, l'equip entrenat per Vicente Parras ha fet un balanç de dues derrotes, dos empats i una victòria, uns resultats que van significar que l'equip s'acomiadés de la lluita per entrar al play-off d'ascens.

De fet, el que més li va pesar al conjunt valencià va ser la falta de contundència al seu estadi. Aquest 2022, l'Alcoyano només ha guanyat a casa en tres ocasions; l'última, a inicis d'abril contra el Linense i dos més contra el Sevilla Atlético i el Sanluqueño a l'hivern.

El duel entre el Nàstic i l'Alcoyano de la primera volta va produir-se ben a l'inici de la temporada, al mes de setembre. El Nàstic va remuntar el gol inicial de Mourad i va aconseguir el tercer triomf consecutiu al Nou Estadi. Les armes de l'equip de Vicente Parras continuen sent les mateixes. El seu davanter Mourad és el pitxitxi de l'equip amb 7 gols i és el jugador de referència.

D'altra banda, també se sumen noms contundents com l'exgrana Fran Miranda i el veterà porter José Juan, un home que en més d'una ocasió ha salvat partits. Si no hi ha baixes d'última hora, Raúl Agné podrà comptar de nou amb tota la plantilla a la seva disposició.

El tècnic de Mequinensa no ha presentat grans variacions en els seus onzes, cosa que l'ha funcionat en els darrers partits. Manu García repetirà la seva posició sota els pals. El porter és el Zamora de la categoria i deixar la porteria a zero contra l'Alcoyano seria un pas ideal per assolir l'objectiu. Pol Domingo, Quintanilla, Trilles i Joan Oriol se situaran a la línia defensiva i Ribelles i Pedro del Campo seran al mig del camp.

Robert Simón és un dels intocables de l'equip en banda dreta i, a l'esquerra, és probable que repeteixi Nil Jiménez, tot i que Bonilla és una opció. A la davantera no faltarà Romera i Edgar Hernández serà al seu costat, un jugador que ja sap el que és marcar contra l'Alcoyano.

El Nàstic necessita una victòria per assegurar-se el «miniobjectiu» que va assenyalar Vidal. Una victòria que servirà per espantar els fantasmes d'Ibiza i obtenir un bitllet direcció Galícia.

tracking