Diari Més

Equipaments

Tarragona posarà al setembre el Palau d'Esports a disposició dels clubs que ho demanin

Aquest dijous s'ha organitzat una visita perque les entitats coneguin la disponibilitat i els serveis de la instal·lació

Imatge de la presentació de les instal·lacions del Palau d'Esports als clubs de la ciutat.

Tarragona posarà al setembre el Palau d'Esports a disposició dels clubs que ho demaninTjerk van der Meulen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera quinzena de setembre el Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Tarragona ja estarà a disposició dels clubs que ho demanin. En aquell moment ja es donaran a conéixer els dies i horaris que hagin estat adjudicats a les diferents entitats.

Així ho ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en la visita guiada que aquest dimecres va organitzar al Palau pels clubs de la ciutat que en poden demanar l'ús.

La visita a va organitzar la conselleria d'Esports i va comptar amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

El personal tècnic de l'àrea d'Esports va explicar el funcionament, les característiques i els serveis del Palau d'Esports, que servirà tant als clubs de la ciutat com per a competicions oficials. En la xerrada, es van detallar les pistes i disciplines que el pavelló pot acollir; les característiques i les funcionalitats d'aquestes pistes, que tindran totes mida oficial; les característiques dels vestidors i les diferents sales que ofereix el Palau; els preus públics de la utilització, que seran igual que els de la resta de pavellons municipals per a l'ús ordinari; i altres detalls de la instal·lació.

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament te previst mantenir trobades similars amb altres clubs que puguin estar interessats a fer ús del Palau de forma més puntual i amb associacions veïnals i entitats ciutadanes.

tracking