Diari Més

El CA Tarragona, vuitè al Campionat de Catalunya de clubs Màster

Amb aquest resultat finalitza la temporada de clubs

Els integrants del CA Tarragona Màster al Campionat.

El CA Tarragona, vuitè al Campionat de Catalunya de clubs MàsterCA Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip masculí del Club d'Atletisme de Tarragona va aconseguir la vuitena posició final al Campionat de Catalunya de Clubs Màster celebrat el passat diumenge a la pista de Santa Coloma de Gramenet. L'atleta que va aportar més punts a l'equip, 10 punts, va ser Francesc Mosquera al llançament de javelina que, amb un registre de 34.84 m que li va donar la segona posició.

Les quartes posicions de les seves proves les van assolir el Pere Pardines al salt d'alçada, amb un salt espectacular sobre 1.50 m, i Josep Maria Mateo als salts de llargada i triple, amb 5.00m i 9.63m, respectivament. Valentí Izaga, a la prova de 400 metres llisos, va aconseguir parar el crono en 59.91'', obtenint la cinquena plaça.

També va assolir la cinquena posició el relleu 4x100, format per Josep Maria Puig, Xavi Baz, Pere Pardines i Valentí Izaga. Dos dels atletes més veterans de l'equip van aconseguir un bon grapat de punts: Francisco Griñant al salt amb perxa, amb un millor salt de 1.90 m, i Josep Maria Puig als 200 metres, amb un temps de 32.25s.

L'equip el complementaven de forma brillant Dídac Rios, Xavi Baz, Pedro Ortega, José F. García Navarrete, Jesús Gellida, Isidre López, Pedro Vacas i Luis Sáez, a les proves de 100 metres llisos, 400 metres tanques, 800, 1500, 3000, 3000 metres obstacles i llançaments de disc i pes, respectivament.

Amb aquest resultat el CA Tarragona va cloure la temporada de les competicions de clubs màster, però encara queden les individuals. La més propera és el Campionat d'Espanya Màster que es disputarà a Arona (Tenerife) del 17 al 19 de juny.

tracking