Diari Més

Tres cedits del Nàstic tornen després de destacar en Segona RFEF

Andrei Lupu, Óscar Sanz i Pol Ballesteros van acabar la competició i busquen un lloc en el conjunt grana

Andrei Lupu, Óscar Sanz i Pol Ballesteros són els tres jugadors cedits pel Nàstic.

Tres cedits del Nàstic tornen després de destacar en Segona RFEFCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona es troba en la setmana més decisiva de tota la temporada. Els de Raúl Agné es troben en alta tensió de competició per afrontar el duel definitiu contra l'Alcoyano. La Primera RFEF és a la recta final, però altres jugadors de marca grana ja han acabat les seves temporades.

Tres dels jugadors que van ser cedits durant el mercat d'hivern tornen a Tarragona després de destacar en els seus respectius equips a Segona RFEF. Andrei Lupu, Óscar Sanz, Pol Ballesteros i Pedro Martín van marxar de Tarragona per acabar la temporada i tots quatre van ser peces de vital importància en els seus equips des que van arribar. Ara, tres d'ells tornen a l'entitat grana amb l'objectiu de fer-se un lloc de cara al pròxim any.

Andrei Lupu ha sigut un dels jugadors que més ha crescut i s'ha convertit tot en un crack en el seu temps amb el Numancia de Soria. El davanter va arribar aquest mercat d'hivern després de no poder jugar durat la primera part de l'any, però la suposada falta de ritme no el va afectar. Lupu va entrar com un tren en l'equip de Segona RFEF i, en els 18 partits que ha jugat, ha marcat la quantiosa xifra de 9 gols. Si l'afició grana ja corejava el seu nom en els seus partits al Nou Estadi, a Soria el van anomenar «Lupugol» i també s'ha guanyat l'estima tant de l'afició com de l'equip després d'aconseguir l'ascens.

El Numancia el vol tornar a tenir la pròxima temporada, però l'entitat grana té clar que el vol a Tarragona tant si el Nàstic és a Primera RFEF com a Segona Divisió l'any vinent. De fet, el jugador sempre ha agradat a l'equip i fins i tot es va guanyar la confiança d'Agné en els entrenaments i, per això, el Nàstic el va renovar fins al 2024 abans de cedir-lo.

Óscar Sanz també té contracte amb el Nàstic fins al 2024. El jove jugador del planter grana va pujar de la Pobla de Mafumet aquesta temporada, però amb Agné no va tenir cap oportunitat per debutar amb la samarreta del Nàstic en partit oficial.

Aquesta nova oportunitat la va aprofitar al 100%. El grana va ser titular des del moment que va tocar terres aragoneses amb el CD Ebro i es va mostrar contundent a l'eix del mig del camp. A banda del pas endavant en rendiment a la seva posició, el jugador del planter grana va demostrar una altra qualitat: l'arribada a porta. Sanz també va ser crucial en l'apartat golejador. Amb un total de 4 gols en 18 partits, es va mostrar com un jugador amb arribada des de segona línia. Aquest estiu es veurà si el rendiment del jugador del planter grana ha sigut suficient per fer-se un lloc a l'equip.

Pol Ballesteros va realitzar una campanya més discreta, el Badalona, l'equip on va militar, va acabar descendint a 3a RFEF. Tot i això, Ballesteros va tenir minuts per desenvolupar el seu joc per banda. En els 15 partits que va disputar, va acabar marcant un gol i aportant a l'atac badaloní.

L'últim en arribar seria Pedro Martín, però encara ha de completar un partit més amb el Sanluqueño aquest dissabte.

Si es quedaran a l'equip o no, el Nàstic ho decidirà una vegada acabi la temporada, de la mateixa manera que les renovacions.

tracking