Diari Més

El Nàstic entra a la setmana decisiva en la millor de les dinàmiques

Els grana recuperen la seva millor versió defensiva i Manu García és el Zamora amb 19 porteries imbatudes

Nil Jiménez és l'home fix a l'extrem esquerre dels onzes d'Agné en els últims duels del Nàstic.

El Nàstic entra a la setmana decisiva en la millor de les dinàmiquesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol és qüestió de dinàmiques i el Nàstic de Tarragona ha demostrat aquesta temporada que aquest factor pot desembocar en una temporada plena d'alts i baixos i emocions, com una autèntica muntanya russa.

Quan s'aconsegueix encadenar victòries, les coses comencen a sortir bé i això impregna tot el que succeeixi. Les pilotes comencen a entrar, es veuen autèntics golassos com el de Pol Domingo que, en altres ocasions haurien sortit pels núvols. La sort també es va veure en partits com el de l'Albacete, quan en un mà a mà entre Manu García i un especialista com Manu Fuster acaba amb un remat a porta buida que va topar amb el pal.

D'altra banda, durant la temporada els grana també han viscut l'altra cara de la moneda, moments en què per molt que rematessin a porta, no s'aconseguia marcar el gol o passaven els minuts i no era possible generar cap jugada de perill. Fins i tot, després de la derrota contra l'Andorra al gener, es va viure amb una mica de vertigen estar a dos punts del descens.

Amb la sort de cara o amb la llei de Murphy, el Nàstic ha aconseguit superar els problemes i ha arribat al final de la competició en una de les millors dinàmiques positives. La comunió amb el públic que es va poder viure durant l'últim partit va ser la cirereta del pastís per acabar de donar una última empenta anímica per ajudar l'equip aquesta setmana.

L'Algeciras estudia recórrer el duel contra el RM Castilla

Segons el periodista Ángel García i fa eco EuropaSur, l'Algeciras estudia recórrer el partit que va empatar contra el Real Madrid Castilla per alineació indeguda. Els blancs es van quedar momentàniament amb menys de 7 jugadors amb fitxa del seu equip sobre la gespa després de l'expulsió de Blanco. Si Competició els donés la raó, es col·locarien quarts amb 58 punts i deixarien al Nàstic fora de play-off per la resolució del triple empat amb el Sabadell.

Tot i això, els grana continuarien depenent d'ells mateixos perquè l'últim duel dels andalusos és al camp del Sabadell. En cas d'empat, els dos es posicionarien amb 59 punts i amb una victòria grana el Nàstic els avançaria i es quedaria quart classificat amb 61 punts. En cas de victòria de qualsevol dels dos equips, el Nàstic guanyaria la partida a l'equip que caigués derrotat.

Les dinàmiques es poden trencar i es poden canviar, però el Nàstic buscarà allargar-la una mica més. El camí per pujar a Segona Divisió demana guanyar tres partits més, el primer aquest cap de setmana contra l'Alcoyano.

tracking