Diari Més

Dani Vidal: «És a les nostres mans, ara ens toca guanyar a Alcoy per certificar el 'play-off'»

El segon entrenador del Nàstic va assegurar que l'elevada assistència al Nou Estadi «ens ha ajudat a mantenir el nivell durant tot el partit»

Raúl Agné a la banqueta en el partit d'ahir al Nou Estadi.

Raúl Agné: «L'UCAM ha estat el millor el millor rival que ha passat per aquí amb diferència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon entrenador del Nàstic, Dani Vidal, va dirigir a l'equip aquest dissabte després de l'absència obligada deRaúlAgnéper covid. El tècnic grana va voler primer de tot dedicar «la victòria aRaúl, he parlat amb ell i estem tots molt contents», a més, va destacar que «els jugadors estan eufòrics, és el que toca, a partir de demà ens concentrarem en elminiobjectiuque és fer 4 de 4 i assolir el 'play-off'». Gràcies als empats de l'Algecirasi de l'AtléticoBaleares, el Nàstic depèn d'ell mateix per entrar a la zona noble, però Vidal va voler remarcar que «no s'ha d'oblidar que l'objectiu real de l'equip és l'ascens».

El tècnic ho va tenir molt fàcil per dirigir l'equip i és quea nivell col·lectiuels grana vanrealitzarun gran partit. «És difícil escollir un millor jugador del partit amb un nivell col·lectiu tan alt», va destacar el tècnic grana. Tot i això, va voler felicitar a Pol Domingo, l'autor del gol: «Estic molt content per Pol, és un noi que porta tota la vida aquí i que marqui ell és un valor afegit per l'afició».

El Nou Estadi va tremolar en la millor entrada de la temporada. 13.222 ànimes van fer vibrar els fonaments de l'estadi i Vidal va voler agrair als aficionats perquè «la veritat és que ens han ajudat molt a mantenir el nivell durant tot el partit, el seu alè ens ha ajudat molt».

El Nàstic s'ho juga tot contra l'Alcoyano, un equip que ja no es juga res de res, tot i això, Vidal vol ser prudent: «Venim amb precedents que ens han deixat mals records, així que intentarem anar a lluitar partit sense tenir en compte si el rival es juga alguna cosa o no, anirem a guanyar». El Nàstic es troba en una situació similar a la de l'any passat contra l'Ibiza, llavors els illencs tampoc es jugaven res i van deixar fora als grana.

Deguanyar el pròxim cap de setmana, l'equip entraria al play-off amb una dinàmica més que positiva, un factor que Vidal destaca «si tenim quearriabrallímit, que sigui amb una ratxa positiva, hem de jugar el quart partit i guanyar, la ratxa positiva és un punt afegit».

tracking