Diari Més

Aquest Nàstic és de 'play-off' (1-0)

Un golàs de Pol Domingo i els empats dels rivals fan que els grana depenguin d'ells mateixos per complir l'objectiu

Comença el segon temps

Comença el segon tempsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èxtasiabsolutal Nou Estadi. El Nàstic de Tarragona aconsegueix la victòria contra el SevillaAtléticogràcies a un autèntic golàs de Pol Domingo en els primers minuts de partit. Els grana han patit, però han aguantat amb tot l'orgull sobre la gespa per certificar una victòria que, gràcies a les punxades d'AlgecirasiBaleares, fa que els grana depenguin d'ells mateixos. Si es guanya aAlcoyel pròxim diumenge, el Nàstic podria acabar fins a la quarta posició.

El Nàstic va començar la primera meitatarmatfins a les dents. Els grana sabien el que s jugaven davant de la millor entrada de la temporada i, aquesta empenta, es va reflectir en el joc. Els avui entrenats per Dani Vidal, per absència d'Agné, que es va contagiar de covid, van sortir amb el mateix onze de gala que es va veure a Albacete, només amb la novetat d'Edgar a la davantera iQuintanillaa l'eix de la defensa.

Durant els primers tres minuts de partit els grana ja havien arribat a la porteria rival en tres ocasions, el Nou Estadi estava més animat que mai i els grana no van trigar massaaobrir la llauna. Els grana s'entenien a la perfecció i la jugada es va començar a elaborar a les cames del de sempre, Pedro delCampo. El de Figueres va obrir camp cap a Romera i l'andalús, en compte de centrar, li va passar la pilota a Joan Oriol a la frontal de l'àrea. El capità grana va cedir els honors a Pol Domingo i el lateral de la Pobla de Montornès va engaltar la pilota en ple vol i va marcar un autèntic golàs. El Nou Estadi va tremolar al mateix temps que la pilota treia les teranyines de l'escaire dret de la porteria deJaviDíaz i el Nàstic ho celebrava amb bogeria.

L'equip jugava amb confiança se'lveiaunit i durant els primers vint minuts de partit va haver-hi tota una pluja d'ocasions a favor del Nàstic. Primer la va tenir Edgar, el davanter va rebre un centre deSimóni va rematar com va poder tot i que un defensor sevillà li estava fent una abraçada, però l'àrbitre no va considerar que era penal. La jugada següent, Joan Oriol va rematar un contraatac, també comandat perSimón,peròsense fortuna.

El SevillaAtléticova despertarpoc a poci el partit es va calmar. El filial sevillà va tenir el seu torn en el domini de la pilota,peròel mur grana s'alçava i la seva grandesa va evitar cap ocasió clara per part dels sevillans. Els visitants van mantenir alguna opció,peròel partit es va calmar i va marxar a la mitja part amb l'avantatge per la mínima del Nàstic.

El descans li va servir al Sevilla per sortir al segon temps endollats per buscar l'empat,peròel mur grana es va alçar una vegada més, primer amb un Trilles imperial, robant-li la pilota a un atacant delSevilaAtléticoque estava sol dins de l'àrea. Després, va tornar a aparèixer Pol Domingo, aquesta vegada en defensa, per evitar les ofensives del filial sevillà.

El Nàstic de Tarragona també va buscar el segon gol davant de la seva afició, però no va trobar un remat clar. Els jugadors,però, arribaven a l'àrea i en una d'aquestes Romeraes va colar tot sol contra el porter i aquest li va tirar a terra amb una entrada. Era un penal claríssim,peròtothom ho va veure tret de l'àrbitre, que va decidir no xiular. Després d'aquesta, Joan Oriol va intentar un obús des de l'exterior de l'àrea,peròDíaz es va esforçar per aturar-lo.

Els minuts passaven i la tensió augmentava, el Sevilla es veia a un punt del descens amb la seva derrota i el partit es va escalfar. El partit va resultar amb una gran varietat de xocs entre les dues bandes que van acabar amb pluja de grogues i amb l'expulsió d'Isaac Romero.

Sis minuts d'afegit i els grana van augmentar el temps que va fer falta. Amb el xiulet de l'àrbitre el Nou Estadi va esclatar en bogeria, amb aquesta victòria i l'empat deBalearesiAlgeciras, el Nàstic depèn d'ell mateix per entrar al play-off. Sí, es pot.

tracking