Diari Més

Tres estudiants de la URV narren els últims mesos de vida del CF Reus en un documental

Es presentarà el divendres 3 de juny a la Sala Santa Llúcia, on es farà el primer visionat obert a tot el públic

Clifton Onolfo durant un entrenament del CF Reus al barri tarragoní de la Floresta.

L'FCF no tornarà a Onolfo els 30.000 euros abonats per jugar a TerceraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres estudiants de quart curs de Periodisme de la Universitat Rovira i Virgili han creat un documental on relaten els últims mesos de vida del CF Reus en el seu treball de fi de grau. L'Adrià Tella, l'Andreu Rauet i el Víctor Gómez són els creadors del documental El 'Cas CF Reus', buscant culpables, un intens repàs de l'agonia que va patir el club del Baix Camp entre 2018 i 2019. El documental compta amb testimonis que van esdevenir autèntics protagonistes en el desenllaç de la història del CF Reus.

Fa gairebé quatre anys d'aquell fatídic agost de 2018, en què una sèrie de problemes econòmics van precipitar una crisi irreversible dins del CF Reus. Allí començava un periple judicial que dugué el club reusenc fins a la liquidació l'any 2021.

En total, s'han enregistrat un total de 20 entrevistes a periodistes, ex treballadors, jugadors del club, polítics, etc.La peça audiovisual posa el focus en temes com la presumpta vinculació de Joan Laporta i el seu cercle en la gestió del CF Reus, els negocis a la Xina de Joan Oliver, les ventes frustrades del club, el paper de Javier Tebas i LaLiga, i la gestió de Clifton Onolfo durant la seva etapa en la presidència del Reus. Fins i tot s'analitzarà el paper de la societat civil reusenca i l'administració pública en el desenllaç d'aquella història.

El documental es presentarà públicament el proper divendres 3 de juny a les 20 hores en un acte obert al públic a la sala Santa Llúcia de Reus. Després de la projecció del documental hi haurà una taula rodona amb la participació del públic per debatre el contingut del documental. L'endemà, el dissabte 4 de juny, el documental s'emetrà públicament al canal de YouTube.

tracking