Diari Més

Hoquei patins

El Reus Deportiu i el Calafell es preparen per a la remuntada al 'play off'

Els dos van perdre el primer duel contra el Lleida i contra el Noia Freixenet, respectivament

Imatge del penúltim partit de l'OK Lliga.

El Reus Deportiu i el Calafell es preparen per a la remuntada al 'play off'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i el CP Calafell es juguen aquest dissabte la vida en un partit a tot o res. Els dos equips van començar l'eliminatòria amb el peu esquerre. El Reus Deportiu de Jordi Garcia van desaprofitar l'avantatge de camp després de caure per 3-5 contra el Lleida en un partit que es va complicar des de l'inici. Els lleidatans van tenir la seva revenja després que els reusencs els eliminessin de la Copa del Rei.

Els roig-i-negres buscaran empatar l'eliminatòria al millor de tres partits i aconseguir que la classificació a semifinals torni a dependre del Palau d'Esports de Reus. L'atacant estrella, Raúl Marín, és la baixa més remarcable dels de Jordi García, tot i que ja van demostrar a la Copa del Rei que tant Checco Compagno com Marc Julià estan més que preparats per substituir-lo.

Els reusencs comptaran amb el suport a la seva afició. Des de l'entitat roig-i-negra han preparat un desplaçament per aconseguir el màxim suport possible a l'estadi lleidatà per donar la volta en una eliminatòria amb dos equips d'un nivell molt similar.

El Club Patí Calafell es troba en la mateixa situació que el Reus Deportiu. Els penedesencs van ser derrotats al camp del Noia Freixenet per 4-3 en un partit que van començar donant molta guerra, però a on, al final, els locals van imposar el seu ritme. Els de Ferran López ho tenen més complicat.

Juguen contra un dels candidats al torneig i, si aconsegueixen empatar l'eliminatòria al Joan Ortoll, s'hauran de jugar el bitllet a semifinals de nou al Pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. Malgrat això, els verd-i-blancs encara no han dit l'última paraula en aquesta eliminatòria. Amb les últimes renovacions de jugadors claus com Jan Escala i Arnau Xaus, els campions de la WJ Europe Cup buscaran donar una sacsejada a l'eliminatòria guanyant el dissabte.

tracking