Diari Més

El Nàstic es juga continuar somiant amb una victòria a l'últim partit a casa

Els grana s'enfrontaran al Sevilla Atlético, un filial que arriba necessitat de punts per certificar la permanència a Primera RFEF

El partit de la primera volta va acabar amb empat a zero amb un Nàstic incapaç de vèncer al cuer.

El Nàstic es juga continuar somiant amb una victòria a l'últim partit a casaSevilla Atlético

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'un setmana de ressaca per l'èpica victòria al camp d'un dels millors equips de la categoria, el Nàstic buscarà completar la feina amb una nova victòria davant la seva afició. Els grana s'enfrontaran al Sevilla Atlético, un equip filial que en aquests moments es troba a quatre punts del descens. En aquestes alçades de campionat, el camí del Nàstic per poder completar l'objectiu del play-off és clar, només queda guanyar. Els de Raúl Agné hauran de sumar la seva tercera victòria consecutiva en l'últim partit al Nou Estadi Costa Daurada de la temporada i estar pendent al transistor per si els seus rivals punxen en els seus enfrontaments. Els nervis estaran ben presents a la penúltima jornada, però primer s'haurà de guanyar al filial sevillà.

L'equip entrenat per Alejandro Acejo ha millorat molt respecte al partit de la primera volta. Llavors eren els cuers de la categoria i el Nàstic no va poder passar de l'empat al seu estadi, malgrat que van tenir ocasions per fer-ho. A la segona volta aquesta situació va canviar dràsticament i ara l'equip sevillà es troba a quatre punts del descens.

Aquesta diferència de més d'un partit podria ser definitiva, però han tingut la mala fortuna d'enfrontar-se contra el Nàstic aquest dissabte i contra el Linares a l'última jornada, dos equips que necessiten guanyar per entrar al play-off, fet que els podria col·locar en una situació perillosa.

El Sevilla Atlético arriba al Nou Estadi després de guanyar contra el Barça B amb contundència. Els sevillans han aconseguit fer del seu estadi un fortí que els ha valgut per sortir del pou, en canvi, al seu estadi, els costa més guanyar. En tot aquest 2022, el Sevilla Atlético només ha sortit victoriós del camp del Betis Deportivo al mes de febrer i del Carlos Belmonte d'Albacete al mes de gener.

El Sevilla Atlético no és un dels equips més golejadors de la categoria, han marcat 35 gols totals que destaquen molt comparant-los amb els 50 que ha encaixat. Tot i això, el perill ofensiu arriba per part de Nacho Quintana. El jove mitjapunta és un dels pitxitxis de l'equip amb 5 dianes i el jugador insígnia en les ofensives on també destaca Luismi, amb 5 gols.

L'equip d'Acejo arriba al Nou Estadi amb dues baixes importants, els seus dos centrals titulars no podran jugar contra el Nàstic. José Ángel Carmona va acabar expulsat per doble targeta groga en el darrer partit contra el Barça B i Kike Salas, un dels jugadors revelació de l'equip aquesta temporada, va ser operat d'apendicitis aguda aquesta setmana i es perdrà els últims partits de lliga. Dues baixes que condicionaran més una de les seves debilitats, la poca solidesa defensiva i que el Nàstic haurà d'aprofitar per repetir el que es va veure contra el Linense fa unes setmanes.

El tècnic del Nàstic, Raúl Agné, recuperarà a Álex Quintanilla, però després del gran partit d'Aythami Artiles i el bany d'elogis de l'entrenador és suficient perquè el central canari li prengui la titularitat al costat de Trilles.

D'altra banda, Pol Domingo, Robert Simón i Joan Oriol van ser els jugadors que van acabar tocats contra l'Albacete, tots ells molèsties musculars que poden quedar en anècdota perquè aquesta setmana han entrenat amb regularitat. Si no hi ha cap baixa d'última hora, Agné comptarà amb tota la seva plantilla disponible, després que Elias, que havia donat positiu per covid, hagi entrenat amb el grup.

Els grana només poden guanyar i esperar la derrota de la resta, fer la seva feina davant de la seva afició l'últim partit de la temporada al Nou Estadi i, amb sort, poder celebrar amb els seus que són de play-off.

tracking