Diari Més

El Nàstic femení escalfa motors de cara a la pròxima temporada

Les grana van acabar quartes de Segona Catalana en el seu primer any i de cara a la següent temporada no es descarta l'objectiu d'ascendir

La capitana Josune Salvador durant un partit.

El Nàstic femení escalfa motors de cara a la pròxima temporadaJoan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona femení va completar fa dues setmanes la seva estrena a la Segona Divisió Catalana. Un primer any on les entrenades per Pau Poblet van aconseguir quedar en quarta posició amb 47 i un balanç de 14 victòries, cinc empats i cinc derrotes. La màquina grana no para i des de l'entitat ja comencen a treballar per la següent temporada amb un objectiu clar, l'ascens a Primera Divisió.

Aquesta primera temporada ja passarà a la història de l'entitat, a nivell esportiu, la capitana del Nàstic, Josune Salvador, va destacar que «la temporada ha sigut bastant bona. Al principi hi havia una mica d'incertesa perquè no ens coneixíem i no sabíem com acabaria, però hem encaixat com a grup i hem arribat a una posició millor del que es podia esperar».

El coordinador de la secció, Adrián Rosales, va assenyalar que el principal objectiu d'enguany era «que el projecte comencés a funcionar. Per a nosaltres és una bona sorpresa on hem arribat a la classificació i, sobretot, per l'alt nivell de comportament, actitud, predisposició i compromís, aquests factors formen una base per generar més coses» i va afegir que «és un projecte real, el club confia i aposta per ell i esperem que a poc a poc la gent vagi donant més suport a aquest sector». Rosales indica que ja treballa pensant en el següent pas del femení: «Des del club volem que la temporada vinent l'equip femení es trobi encara més còmode i ens marcarem alguna cosa més com a objectiu, però a poc a poc i amb bona lletra».

Durant tota aquesta temporada, les noies de Pau Poblet han realitzat els seus entrenaments al Municipal de Bonavista. De cara a la següent temporada es treballa perquè algunes sessions d'entrenament es puguin fer a la Budallera. «Com ja tenim el projecte establert, aquest any podem dedicar més temps en el desenvolupament i estem estudiant de realitzar una de les sessions setmanals a l'Annex. Personalment, m'agradaria arribar a entrenar a la ciutat esportiva, però tenim els peus a terra i de moment treballem amb el que tenim», va mencionar Rosales.

El Municipal de Bonavista ha estat el fortí grana aquesta temporada i on s'han pogut viure derbis especials com contra el FC Tàrraco i el FFB Reus. «Aquests partits van ser molt emocionants, els típics que tothom vol jugar i ens han permès veure la importància perquè tota la ciutat estava pendent d'un partit de futbol femení», va afirmar Josune Salvador. Aquests partits destaquen en una categoria on la diferència entre els equips de la part alta amb els de la part baixa és elevada, encara que Salvador va opinar que «a l'hora de la veritat no és senzill guanyar-los al seu estadi». La capitana grana ja es concentra per a la temporada que ve, però de moment es queda que «en aquesta hem aconseguit ser una pinya. Tot l'equip, tant jugadores com tècnics, hem remat tots a una i hem aconseguit superar les nostres dificultats i els moments més complicats».

Tot l'equip del Nàstic Femení abans de l'últim duel de Segona Divisió contra la Rapitenca.

El Nàstic femení escalfa motors de cara a la pròxima temporadaNàstic

tracking