Diari Més

El CF Reddis celebra l'ascens de categoria al balcó de l'Ajuntament

L'equip va guanyar a la Canonja per 2-1 al Municipal de Reus i va certificar matemàticament l'accés a Primera Catalana a tres jornades del final

Els jugadors del CF Reddis al balcó de l'Ajuntament de Reus celebrant la gran temporada.

El CF Reddis celebra l'ascens de categoria al balcó de l'AjuntamentXavi Jurio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Reus torna a estar de celebració pels èxits esportius dels seus equips. Si fa unes setmanes la Fundació Futbol Base de Reus femení va aconseguir l'ascens de categories per una temporada molt potent, el darrer cap de setmana va ser el CF Reddis qui va celebrar també l'ascens a Primera Catalana al balcó de l'Ajuntament de la ciutat.

L'equip de Marc Carrasco va rebre una placa commemorativa de l'alcalde, Carles Pellicer, i va gaudir també del seu moment al balcó del consistori després d'una temporada més que pletòrica. El darrer cap de setmana el CF Reddis va certificar l'ascens de categoria després de guanyar per 2-1 a el Canonja CF al Municipal de Reus. Tot i que encara queden tres jornades per acabar la fase, els de Marc Carrasco van poder celebrar abans d'hora després de passar per sobre de tots els equips del subgrup, aconseguint 6 victòries i un empat, un repartiment de punts que, precisament va ser contra el Canonja CF a la primera volta.

D'aquesta manera acaba amb èxit la primera temporada del nou projecte del futbol reusenc. Carrasco va destacar que un dia després de la gesta encara roman «la felicitat màxima, hem treballat molt dur amb un projecte que es va iniciar el passat juny i, tot i participar en un format nou amb una lliga regular i un play-off de 10 partits, hem pogut celebrar-ho a tres del final, això diu molt de l'equip». El tècnic de l'equip reusenc que aspira a convertir-se en el de referència de la ciutat va valorar molt positivament el reconeixement institucional viscut ahir: «Em va tocar viure-ho com a jugador del Reus i tornar-ho a viure és molt especial. La ciutat de Reus és de certa magnitud i aquest reconeixement és molt agradable per a un futbolista, una part més de la celebració que portem des que l'àrbitre va xiular el final del partit», va destacar Marc Carrasco.

El tècnic roig-i-negre va assenyalar que l'esclat d'emoció al Municipal de Reus va ser apoteòsic perquè «veus a jugadors plorar d'emoció, altres saltar d'alegria amb els aficionats que havien fet una invasió de camp... En el meu cas, jo soc més tranquil i el primer que vaig pensar és donar la mà al rival i veure a la meva família. Cadascú ho va portar a la seva manera, però l'explosió d'emocions va ser total».

D'aquesta manera acaba amb èxit la primera temporada del nou projecte de futbol a Reus, que espera recuperar a poc a poc la seva plaça al futbol professional. El CF Reddis va ser tota una piconadora a Segona Catalana, durant la fase regular només va perdre en dues ocasions contra el Canonja i va empatar en tres, dos contra el Cambrils Unió i un contra el Montblanc. Els dos rivals que van aconseguir parar els peus al Reddis el van acompanyar a la fase d'ascens juntament amb tres clubs del subgrup de l'Ebre i allà el club reusenc va obtenir la seva revenja i els va batre amb facilitat.

Carrasco va valorar la temporada com «extraordinària» i va destacar sobretot «que tots els jugadors van assumir el repte amb personalitat i va ser totalment determinant el sentiment de pertinença, la majoria va passar per la base del Reus». El tècnic ja pensa en la següent temporada i aclareix que, després de la celebració i dels últims tres duels, es posarà mans a l'obra per al següent repte.

Els aficionats que van assistir a la celebració.

El CF Reddis celebra l'ascens de categoria al balcó de l'AjuntamentXavi Jurio

tracking