Diari Més

El Nàstic d'Agné recupera el gran mur defensiu en el millor moment

Els grana van aconseguir la tercera victòria com a visitant de la temporada amb un partit molt treballat

La defensa del Nàstic va tenir molta feina per aturar les ofensives de l'Albacete.

El Nàstic d'Agné recupera el gran mur defensiu en el millor momentAlbacete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va obrar el miracle al Carlos Belmonte en un partit molt treballat en defensa, una marca de la casa que ha implantat Raúl Agné aquesta temporada. El darrer diumenge contra l'Albacete va recuperar les bones sensacions amb un duel amb pocs errors a nivell defensiu que els va permetre emportar-se uns tres punts d'or que mantenen viu el somni del play-off, tot i que els grana no depenen d'ells mateixos.

Els de Raúl Agné van tornar a deixar la porteria a zero després de quatre partits de dificultats. L'equip havia perdut l'essència que el va fer remuntar en posicions a l'inici de la segona volta, quan va aconseguir un rècord de cinc victòries i un empat que el van catapultar en posicions de play-off. En aquella ratxa de victòries, moltes, com va dir Agné, es guanyaven des de la defensa. El Nàstic va formar el seu mur grana i aprofitava les seves ocasions per encadenar victòries.

Aquestes sensacions es van anar esvaint amb les consegüents ensopegades contra el Costa Brava, Sanluqueño i Linares, duels on el Nàstic va concedir i es van veure errors poc típics de l'alt rendiment que havia demostrat fins a aquell moment. Contra el Castellón es va tornar a veure, però no es va poder aconseguir traslladar aquesta regularitat lluny del Nou Estadi i el passat cap de setmana, finalment, els grana ho van fer.

Malgrat la baixa d'Álex Quintanilla a l'eix de la defensa, el mur grana es va tornar a alçar per frenar les escomeses de l'Albacete. Malgrat tot, els locals van tenir dues ocasions clares a l'inici del segon temps que van aconseguir travessar la defensa, però qui també va estar a un gran nivell va ser Manu García. El porter es va fer enorme sota els pals i va guanyar el duel particular amb Bernabé Barragán pel Zamora del grup després de certificar el 17 partit imbatut. Quan el porter no va arribar, allà es va posar el pal que, amb fortuna o amb Santa Tecla, va evitar el gol de Manu Fuster.

Després de resistir durant tot el partit, els nervis van aparèixer entre les files de l'Albacete i el Nàstic va aprofitar per fer un pas endavant que al final va acabar amb el gol de la victòria. El plantejament de Raúl Agné era clar, pressionar durant els primers minuts i suportar el domini de l'Albacete en el seu estadi. Contra un rival superior i amb les poques victòries del Nàstic com a visitant, els grana necessitaven tornar a la seva versió més segura per somiar que guanyant els sis punts que resten siguin suficients per arribar a la zona de play-off de cara al final de la temporada.

tracking