Diari Més

Patinatge

El CPA Olot i El CPA Tona campions del Campionat d'Espanya de Grups-Xou

L'acte va tenir lloc al Pavelló Olímpic de Reus

El CPA Olot i El CPA Tona campions del Campionat d'Espanya de Grups-Xou

El CPA Olot i El CPA Tona campions del Campionat d'Espanya de Grups-XouXavi Jurio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Olímpic de Reus va acollir durant tot el darrer cap de setmana el 20è Campionat d'Espanya de Grups Xou Petits i Grans, que van mostrar sobre la pista el millor nivel de patinatge artístic de tot l'estat. Les competicions es van dividir en els dos dies, dissabte competien els Grups-Xou Grans, que estan formats entre 16 i 32 participants amb una actuació aproximada de 5 minuts.

El CPA Olot va revalidar el títol i va guanyar per segon any consecutiu amb la seva actuació «Escalando». L'equip dirigit per Ricard Planiol va millorar la seva puntuació respecte l'any passat i va rebre la medalla d'or amb 98,000 punts. Ahir el Pavelló Olímpic de Reus va acollir els Grups-Xou Petits, que estan formats per entre 6 i 12 participants amb una duració aproximada de cinc minuts.

La medalla d'or se la va emportar el CPA Tona amb una puntuació de 96,200 punts amb l'espectacle titulat «Artistic Project». En la competició de Grups-Xou Petits va regnar l'alt nivell de tots els grups de patinatge que van participar, el CPA Gondomar va quallar una bona actuació amb 93,200 punts amb «Las Kaneri» per aconseguir la medalla de plata.

tracking