Carla González i Antònia Royo es proclamen campiones d'Espanya i Catalunya

González va participar al nacional de Trail sub 20 i Royo al torneig català de marxa màster

Antònia Royo en el podi.

Carla González i Antònia Royo es proclamen campiones d'Espanya i CatalunyaCA Tarragona

El darrer cap de setmana va ser completament exitós per dues atletes del Club d'Atletisme de Tarragona. Carla González i Antònia Royo es van proclamar campiones en les respectives competicions que van disputar.

Carla González va guanyar el campionat d'Espanya de Trail de Federacions Autonòmiques representant Catalunya a Berga. La selecció catalana formada per Gabriela Lasalle, Blanca Batlle i Carla González es va proclamar campiona d'Espanya en categoria Sub20. El País Basc va ser segon i Extremadura va completar el podi sent tercer. L'atleta tarragonina, individualment, va ser cinquena en recórrer 8 quilòmetres amb un desnivell positiu de 548 metres en 59 minuts i 31 segons. González suma una nova fita en la seva excel·lent temporada d'aire lliure.

D'altra banda, el darrer cap de setmana també es va celebrar el campionat de Catalunya de Marxa en Ruta a Palafrugell i el CA Tarragona va estar representat amb Antònia Royo. L'altafullenca va proclamar-se campiona de Catalunya en categoria F55 en recórrer els 10 quilòmetres amb un temps d'1 hora, 5 minuts i 50 segons.