Diari Més

Raúl Agné: «Guanyar a l'Albacete al seu estadi suposaria un 'subidón' pel Nàstic»

L'entrenador grana no ha volgut donar pistes sobre el substitut de Quintanilla, però ha indicat que el canvi serà «peça per peça»

Raül Agné i Dani Vidal durant el partit.

Raúl AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra l'Albacete que espera un enfrontament «similar» al de la primera volta al Nou Estadi Costa Daurada i que guanyar al Carlos Belmonte i contra el tercer classificat suposaria «un 'subidón' molt gran per un Nàstic que sortiria reforçat».

Respecte al seu rival, Agné ha destacat que «l'Albacete és un equip molt fort com a local» i ha explicat que el seu rival té una idea de joc «reconeixible» que compta «amb un gran entrenador i amb jugadors de molta qualitat». Per aquest motiu, «com encara tenen opcions de ser primers, si guanyen tots els partits, imagino que voldran començar per diumenge. Això sí, allà estarem nosaltres per impedir-ho», ha defensat el l'entrenador grana.

Sobre si signaria un empat, Agné ha exposat que «depén dels resultats de la resta de partits, pero l'equip ha de sortir a guanyar» i ha indicat que, si el Nàstic vol treure els tres punts del Belmonte, haurà «d'aprofitar els moments i tenir cura amb els detalls», ja que «amb un partit a favor, s'han d'aprofitar les oportunitats i no concedir al rival. No es tractade competir bé, sinó de no cometre cap errada, ni a una àrea ni a l'altra», ha remarcat el tècnic grana.

Per últim, respecte a la possible reaparició d'Aythami a l'onze inicial, Agné ha indicat que confia en el jugador «al 100%» i que «podria jugar sempre». A més, ha defensat que «contra el Vila-real, la parella de centrals van ser Trilles i Aythami i el canari va fer un molt bon partit contra uns davanters súper ràpids» i que «un petit dèficit físic té una gran vitut mental, l'experiència. Així que, si juga, ho farà a un gran nivell».

tracking