Diari Més

El Nàstic buscarà l'èpica al camp de l'Albacete per continuar amb opcions

Els manxecs són els millors locals de la categoria i el mur grana es quedarà sense Álex Quintanilla, que és baixa per sanció

El Nàstic va empatar a zero el partit d'anada tot i que va tenir opcions de guanyar-lo.

El Nàstic buscarà l'èpica al camp de l'Albacete per continuar amb opcionsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona té tres noves finals per disputar, però cada partit és més decisiu que l'anterior i cada final podria ser l'última. Aquest diumenge els grana buscaran mantenir vives les opcions del play-off amb un triomf contra l'Albacete. La tasca no serà gens fàcil, fins i tot es pot qualificar d'un miracle o una gesta èpica sortir amb els tres punts del Carlos Belmonte. Sent realistes, els de Raúl Agné no s'han mostrat molt consistents quan juguen lluny de Tarragona i el diumenge ho hauran de fer contra un dels millors rivals de la categoria.

L'Albacete és un dels tres equips que s'han mantingut dins del play-off durant tota la temporada i les seves aspiracions van més enllà. Els de Rubén de la Barrera lluiten per la primera posició, la que atorga un bitllet directe a Segona Divisió. Els manxecs no són allà per casualitat, la realitat és que són el millor local de tota la categoria, només han perdut un enfrontament al seu estadi, contra el Sevilla Atlético i per la mínima i, per afegir més llenya al foc, els últims cinc partits al seu estadi han acabat amb victòria local amb certa facilitat. En aquests duels, l'Albacete ha marcat un total de 12 gols i només ha rebut un.

Lluny queda el partit al Nou Estadi on els grana van empatar a zero amb opcions de victòria. El mur grana va frenar amb efectivitat l'atac dels manxecs, però l'equip de Rubén de la Barrera ha millorat en aquell aspecte des de llavors. Manu Fuster continua sent el director d'orquestra de la seva ofensiva i també és el màxim golejador amb onze dianes. L'extrem esquerre, Rubén Martínez, ha pujat el seu nivell de joc i en els últims partits ha aconseguit posicionar-se com a segon màxim anotador amb 9 gols, tot un mal de cap per la banda. A més, Kike Márquez, el seu fitxatge d'hivern més destacat, s'ha apoderat de la titularitat en uns mesos marcant un total de vuit gols.

La pólvora de l'Albacete espanta, però també destaca defensivament amb un Bernabé Barragán en ple estat de forma i Mohamed Djetei a l'eix defensiu més contundent que mai.

L'Albacete tornarà al seu estadi després de punxar dues vegades consecutives, un empat contra l'Alcoyano i una derrota al camp de l'Andorra, que els deixa més complicat l'ascens directe, factors que tenen pinta de provocar que el seu partit contra el Nàstic sigui més important que mai.

Álex Quintanilla és baixa per sanció

Raúl Agné té una baixa important de cara diumenge i aquest és Álex Quintanilla. El basc va veure la cinquena targeta groga contra el Linense i es perdrà el duel contra l'Albacete. El tècnic grana tindrà dues opcions per suplir la baixa, posicionar a Pol Domingo de central i Albarrán al lateral dret o confiar de nou en Aythami. Domingo va acabar tocat l'últim partit, però aquesta setmana ha entrenat amb normalitat i Aythami ja està recuperat de la lesió que va patir al genoll, però no ha jugat des de llavors.

La resta de la plantilla està disponible i l'equip vol donar un cop sobre la taula guanyant a Albacete. El camí el van trobar la darrera setmana, ara falta espantar els fantasmes com a visitant.

tracking