Diari Més

L'expedició del Nàstic Genuine es prepara per a la fase 2 a Màlaga

Els grana disputaran aquest cap de setmana tres partits més de LaLiga Genuine on actualment són el segon millor equip en 'fair-play'

Un dels capitans del Nàstic Genuine, Rubén Almazán, amb  el seu entrenador Rafel Magrinyà.

L'expedició del Nàstic Genuine es prepara per a la fase 2 a MàlagaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic Genuine es prepara per tornar a la competició aquest cap de setmana en la fase 2 que tindrà lloc a Màlaga. La Liga Genuine va començar el passat mes d'abril en dues seus, el conjunt grana es va desplaçar a Las Palmas on va empatar dos partits i en va perdre un, però més enllà dels resultats esportius, l'equip se situa en segona posició en la classificació per Fair Play amb 89 punts, empatats amb la Fundació Màlaga CF i només amb l'Athletic de Bilbao per sobre, amb 90 punts.

Rafel Magrinyà és l'entrenador de l'equip grana i es va mostrar molt content amb la primera fase perquè «tant en comportament com l'experiència del viatge va ser extraordinari. A nivell esportiu va anar bé, enguany estem en un grup més exigent, però el resultat no és tan important, estem molt orgullosos del treball dels nanos durant els partits i sobretot pel fair play».

Aquest cap de setmana disputaran la fase dos els 18 equips que formen el grup Companyonia, on està situat el Nàstic. L'última fase, la tercera, se celebrarà els pròxims 3, 4 i 5 de juny quan tindrà lloc la gran cloenda de la temporada. Magrinyà va destacar que aquest format intensiu i en diferents seus per tot el país és idoni perquè «per als nanos és una riquesa molt gran, comportar-se en llocs públics, visitar noves ciutats i tenir contacte amb gent de diferent tipus els dona un bagatge de vida molt important». Un dels capitans del Genuine, Rubén Almazán, va voler afegir que «l'experiència és molt bonica» i que «tot i que no jugui, com a capità viatjo per animar als meus companys i explicar als altres el nostre lema: compartir abans que competir».

Demà l'expedició grana es posarà en camí cap a Màlaga amb els 16 convocats: Héctor Martínez, Cristian Sayago, Raúl Iglesias, Kevin Gutiérrez, Cyro Almazán, Víctor Galdón, Aaron Cortés, Aaron Oya, Ricard Domínguez, Joan Josep Gonzales, Bryan Martínez, Miguel Ruiz, Javier Jose Sarabia, Oriol Clavaguera, Jordi Rofes i Arnau Palomas. La rotació de jugadors és essencial a l'equip i Magrinyà va assegurar que «a la preparació de l'inici de la temporada es fa un planning de rotació entre els jugadors perquè tots participin en igualtat de condicions». L'equip té 45 jugadors que entrenen tots els dilluns a la Budallera i Magrinyà els dirigeix des de fa sis anys, una experiència que «no t'avorreix mai, sempre tens reptes a fer i persones a les quals orientar».

Segons Magrinyà, l'objectiu del Nàstic Genuine ja està assolit: «Abans de començar la temporada vam assolir la dinàmica que vam perdre durant la pandèmia, durant la cloenda de la passada edició, el novembre del 2021 a Tarragona, ens va costar una mica tornar al ritme, però ja l'hem assolit. Ens centrarem a millorar l'experiència i perfeccionar el ja bon nivell de fair-play que tenim».

Tot l'equip convocat del Nàstic Genuine, acompanyat de Maria Encarnación Uget de Resayre, Gustavo Alonso i Manuel García sortirà demà cap a Màlaga on disputaran tres partits, dos d'aquest dissabte 14 de maig contra l'Atlético de Madrid i Real Sociedad, a les 13 i 20 hores i l'últim serà el diumenge 15 de maig a les 10 contra el Real Betis Balompié.

tracking