Diari Més

El CB Salou comença avui el camí del somni d'ascens a la LEB Plata

Els de Jesús Muñiz juguen contra el UPB Gandía a les 19.30 hores

Oscar Ngomo en el duel contra el Girona B de la darrera fase.

El CB Salou comença avui el camí del somni d'ascens a la LEB PlataGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba l'hora de la veritat per al CB Salou. Els de Jesús Muñiz comencen aquesta tarda l'últim tram del camí per complir el seu somni: l'ascens a la LEB Plata. Els salouencs comencen el play-off a les 19.30 hores contra els amfitrions d'aquesta fase, l'UPB Gandía, els campions del grup E de la Lliga EBA.

Aquest serà un inici complicat per als de Jesús Muñiz, el Gandía a banda de ser un dels millors equips de la competició, té el suport de tota la seva afició al seu estadi, però els salouencs buscaran començar amb bon peu aquesta fase de tres duels a vida o mort. A banda del Gandía, el CB Salou s'enfrontarà al Baskonia B, divendres a les 17.00 hores i, finalment, contra l'Uros de Rivas, dissabte a les 17.00 hores.

El primer bitllet per l'ascens s'aconsegueix acabant com a líder del grup. Per aquest motiu una victòria en el primer duel seria tot una declaració d'intencions, i més contra l'amfitrió. Si no és possible, encara quedaria una altra opció, acabar segons de grup i gaudir d'un últim partit contra el segon classificat del subgrup 4 el diumenge. El guanyador d'aquest últim duel ascendirà a la LEB Plata. La primera gran prova de xoc arriba aquesta tarda contra l'UPB Gandía, una plantilla combinada de jugadors amb gran experiència a lligues d'alt nivell com la LEB Or amb joves promeses que forma una gran rotació sobre la pista.

El CB Salou ja ha demostrat durant tota la competició al grup C1 que és un conjunt temible i difícil de derrotar, avui es buscarà el premi de l'ascens.

tracking