L'encert en el triple dels valencians a l'últim quart va castigar als de Jesús Muñiz

El CB Salou comença amb el peu esquerre el 'play-off' d'ascens amb una derrota contra el Gandía (71-68)Jonay González

El CB Salou va començar amb el peu esquerre en el play-off d'ascens a la LEB Plata. Els de Jesús Muñiz van caure contra els locals, l'UPB Gandia on la igualtat va ser màxima en tot moment, però que l'encert des de la línia de tres dels locals van acabar per condemnar als salouencs.

El primer quart va començar de la millor manera per als de Jesús Muñiz, primer Gerard Santiago va aprofitar les errades del Gandía per estrenar el marcador i Artur Alaminos va ampliar distàncies amb triple. Els locals no es van deixar intimidar i en un moment van reaccionar per donar la volta a l'electrònic, tot i l'encert de CJ Barksdale a la reacció. Aquests minuts van servir per mostrar la dinàmica que continuaria durant tot el partit. La igualtat va ser màxima entre els dos equips i les defenses van brillar. Els salouencs van destacar per les seves bones transicions i fluïdesa que li van permetre mantenir l'avantatge.

El Gandía mantenia el ritme i van aconseguir acabar el primer període amb un tir exterior que l'àrbitre finalment va assenyalar que era de dos punts. Empat a 19 a l'electrònic a l'inici del segon quart, i la sensació era la mateixa. El CB Salou va estar molt encertat al rebot ofensiu, demostrant una de les seves qualitats, la de no donar per acabada cap jugada. Tot i això, l'encert del Gandía des del tir lliure i els triples van fer que els locals prenguessin la iniciativa. En aquest segon període els salouencs van perdre la fluïdesa en les ofensives del primer, però no van deixar l'esperit competitiu i en aquells moments van aparèixer les peces claus de l'equip. Primer Baltà va provocar un 2+1 i després Ewulu va pispar una pilota que va servir per tornar a posar al Salou per davant al final del segon quart.

La igualtat continuava regnant el partit, quan el Gandía agafava la iniciativa del partit al tercer quart, Baltà apareixia per solucionar-ho i tornar a posar al Salou en el partit. Tot i això, el Gandía avisava des de la línia de tres, el seu encert era creixent, però el Salou van saber mantenir el marcador a favor seu.

A l'últim quart el Gandía va prémer l'accelerador i, amb dos triples consecutius, van posar el 62-59 i van provocar un temps mort de Jesús Muñiz. Els locals castigaven als salouencs des de la línia de tres i els salouencs no sabien posar-hi remei. Els nervis començaven a aflorar i la mala sort també va aparèixer per acabar d'enfosquir els atacs del CB Salou. No va ser el dia de fer triples d'Alaminos i el CB Salou ho va notar. Els locals, però, sí que encertaven des d'aquella posició i es van posar a més d'una possessió de distància.

Els minuts passaven i els de Muñiz no aconseguien retallar distàncies. Ngomo ho va intentar amb un triple salvador, però la distància era difícil d'igualar. Els locals van saber tancar el partit i van acabar emportant-se'l per 71-68. Es complica el camí de l'ascens per als de Jesús Muñiz.

Els salouencs hauran de mantenir el nivell mostrat aquest partit per guanyar al Baskonia B aquest divendres a les 17.00 hores i continuar viu al play-off.

El CB Salou comença amb el peu esquerre el 'play-off' d'ascens amb una derrota contra el Gandía (71-68)UPB Gandía