El CR Tarragona acaba en tercera posició al Torneig Nacional Sub16

La competició va aplegar uns 1.200 jugadors en equips mixtos a Tordera

Els membres dels Voltors de Tarragona durant el torneig.

El CR Tarragona acaben tercers al Torneig Nacional Sub16Cedida

El CR Tarragona va participar amb èxit al Torneig Nacional Sub16 de rugbi que va tenir lloc el passat cap de setmana a Tordera. Els Voltors van realitzar una gran fase de grups, quedant en primera posició amb un ple de victòries, i van aconseguir una meritòria tercera posició del grup Or, el que es tradueix en el tercer equip més potent de la classificació final del torneig.

Els tarragonins van aconseguir un ple de victòries en el grup C el passat dissabte. Primer van apallissar al CR Liceo Francés per 38-0 i més tard van repetir la gesta contra el CP Les Abelles per 0-42. Amb aquests resultats, els Voltors van guanyar un bitllet per la fase final Or on es van enfrontar contra el CR Majadahonda. Els madrilenys es van emportar un duel molt disputat amb un 21-19 i es van veure relegats per disputar-se la tercera posició conra el Rugby Club Valencia. Els tarragonins van tornar a treure a la llum la seva empenta i van guanyar amb contundència als valencians per 47-8. Aquesta victòria va ser suficient per quedar en el top 3 del torneig.

Durant el passat cap de setmana van passar uns 1.200 jugadors en equips mixtos de rugbi per Tordera i Lloret de Mar per disputar el Campionat d'Espanya i les dues divisions del Torneig Nacional en la categoria de M16 que organitza la Federació Espanyola de Rugby (FER).