Diari Més

El fortí del Nou Estadi manté les opcions de 'play-off' del Nàstic

Dani Romera, amb 7 gols, empata com a pitxitxi amb Bonilla i tots els ha aconseguit al temple grana

Dani Romera va firmar el seu primer 'hat-trick' amb la samarreta del Nàstic de Tarragona.

El fortí del Nou Estadi manté les opcions de 'play-off' del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va fer els deures contra el Linense. Una de les condicions per mantenir viu el somni era guanyar els dos partits restants a casa i el passat diumenge ho van aconseguir amb solvència. Si no fos per la solidesa de l'equip quan juga acompanyat dels ànims dels seus aficionats, els grana estarien lluitant per la salvació i no per l'ascens.

El diumenge, el conjunt grana va demostrar una nova vegada perquè és el quart equip més eficient al seu estadi. Quan els de Raúl Agné són a Tarragona, la seva intensitat i el seu estil de joc canvia totalment que a domicili. Contra el Linense es va veure que el temple grana és capaç d'espantar tots els fantasmes que envolten l'equip durant tota la temporada.

Els grana van ser capaços de formular múltiples ocasions de gol, de la mateixa manera que contra el San Fernando, però l'encert no va faltar. Robert Simón, com va dir Agné, va trobar una autopista per la seva banda i el badaloní va brillar sobre la gespa. Els davanters, discutits per la falta de gol, van dissipar la boira amb quatre dianes. Dani Romera va fer el seu primer hat-trick amb la samarreta grana amb tres gols típics d'un killer de l'àrea. El davanter andalús va estar on havia de ser, en el primer temps es va avançar als defensors i va engaltar una centrada amb fortuna de Nil. En el segon, va aprofitar l'errada de Nacho Miras a l'hora de caçar una centrada de Simón i va marcar al primer toc i sense complicacions. En el tercer, va rematar amb contundència una nova centrada de Simón que no van saber refusar els defensors. Com va dir Agné, no es necessita fer res extraordinari per guanyar partits, només encertar les ocasions que tens.

Amb el hat-trick, Dani Romera va empatar amb Javi Bonilla com a pitxitxi grana i no és un misteri veure que totes les dianes de l'andalús han sigut al Nou Estadi Costa Daurada. A Tarragona tot sembla més fàcil, fins i tot els moments de dubte que es van viure el primer quart d'hora de la segona meitat es van superar. El passat diumenge es va viure la millor entrada de tota la temporada i els grana la van aprofitar per donar tot un festival d'ocasions i de gols i van celebrar que encara es mantenen vius a la classificació.

Amb la confiança consolidada al Nou Estadi, aquest cap de setmana tocarà intentar traslladar-la lluny de Tarragona, concretament contra l'Albacete, l'equip que actualment lluita per la primera posició. Aquest duel serà una nova prova per descobrir si l'experiència contra el Linense va ser un miratge o si són capaços de donar-li continuïtat.

tracking