Diari Més

Festival golejador al Nou Estadi (5-1)

El Nàstic fa els deures al seu estadi després de guanyar al Linense amb un resultat contundent tot i l'incertesa al segon temps

Dani Romera salta per rematar una pilota.

Un Linense en inferioritat escurça distàncies a la sortida d'un córnerNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha fet els deures davant la seva afició i ha completat una de les seves victòries més contundents de la temporada contra elLinense. Els grana han signat una maneta que ha servit per dissipar els fantasmes del poc encert i de la manca de gols dels davanters. Romera ha marcat un hat-trick, Pablo ha fet el cinquè i DelCampoha obert la llauna en un partit on jugaven amb superioritat numèrica des de la primera meitat.

El Nàstic havia de guanyar com fos, les seves opcions de continuar somniant amb el play-off depenien d'un resultat positiu contra elLinensei els grana han sortit a la primera meitat amb aquest objectiu en el punt de mira. Tot i que s'han viscut uns primers cinc minuts de descontrol de l'esfèric sobre el terreny de joc per part dels dos equips, el Nàstic no ha trigat massa a generar la primera ocasió de perill. RobertSimónha connectat una centrada des de la dreta i Edgar Hernández, avui titular, l'ha rematat, però la pilota ha sortit per sobre del travesser. Aquesta era la primera ocasió del Nàstic i també el primer avísdel queseria tota la primera meitat.

El gol del Nàstic ha arribat a la següent acció per banda dreta. RobertSimónpenetrava entre la defensa rival amb la mateixa facilitat que un ganivet talla un tros de mantega. El de Badalona ha rebut una passada de Romera i ha esgotat les seves opcions fins a arribar al límit del camp i, en comptes de centrar a l'àrea, l'extrem ha deixat la pilota a la frontal de l'àrea on arribava Pedro delCampodes de segona línia i al primer toc marcava el primer del Nàstic. Els grana s'avançaven en el marcador ben d'hora, però tot i l'eufòria de l'equip i del Nou Estadi, els grana han mantingut la calma i el mur grana s'ha tornat a alçar ara amb Pol Domingo de nou per la dreta.

En qüestió de tres minuts, el Nàstic ha tingut tres noves ocasions de gol i totes han vingut des de la banda dreta. Primer l'ha tinguda Romera, que ha rematat amb poca força una centrada deSimón, després l'ha tingut Pol Domingo, amb un xut que ha sortit fora per ben poc i, finalment, Nil ha rebut una pilota deSimóndins de l'àrea, però el temps que vatardata rematar l'ha aprofitat un defensor per bloquejar el xut. El Nàstic estava bolcat a l'atac, les escomeses arribaven una rere altra i la defensa delLinensepatia. Poc després, les ocasions del Nàstic han tingut premi i Romera ha marcat el segon gol del partit. Aquesta vegada ha vingut per l'esquerra amb una pilota que ha pentinat Nil cap a dins de l'àrea. Romera, murri, ha estat atent a la trajectòria de l'esfèric i s'ha avançat als defensors per rematar amb el peu dret cap a dins.

El Nou Estadi tornava a rugir en la seva millor entrada de la temporada i els d'Agnéresponien pujant el nivell. Els grana no desistien en atacar. En una jugada al mig del camp, Joan Oriol ha lluitat una pilota elevada ambDelmontei el defensor delLinenseli ha donat un cop de puny en el salt. L'àrbitre ho vavistclar i l'ha expulsat amb vermella directa per l'agressió.

Els grana, en superioritat numèrica, han continuat amb el seu partit i abans del descans han tingut fins a dues noves accions per ampliar el marcador. Primer l'ha tingut Nil, el lateral barceloní ha rebut una passada de gol deSimóni en comptes de rematar al primer toc ha controlat la pilota, perdent l'oportunitat per marcar. La següent l'ha tingut el mateixSimónque de nou ha penetrat per banda dreta, però ara ha decidit rematar ell mateix.NachoMirasha estat atent i li ha aturat el remat. Finalment, Edgar harematat desviat.

Amb l'inici de la segona meitat, l'esperit ofensiu que ha mostrat l'equip s'ha anat apagant progressivament. ElLinenseha agafat la iniciativa tot i jugar amb inferioritat numèrica i al cap de tres minuts del segon temps, ha marcat el gol de la por gràcies a un córner.

ElLinensedesperta

Muñozhamarcat el 2-1 i a la següent acció del partit, de nou a pilota aturada,ManuGarcíaha salvat amb el peu el que podria haver estat el gol de l'empat delLinense. Aquest gol ha deixat al Nàstic tocat d'ànims i elLinenseho ha aprofitat per agafar el control del partit. A poc a poc, el Nàstic intentava reconstruir-se, però era l'equip de laLíneaqui tenia les millors ocasions.

Agnéha provat afegir més pólvora sobre el terreny de joc per aprofitar la superioritat numèrica per marcar el tercer i ha donat entrada aBonillai Pablo. Els grana s'apropaven a la porteria rival i, els de sempre han aparegut per tornar el cop alLinense. RobertSimónha tornat a superar al seu defensor per banda dreta i ha centrat la pilota a l'àrea.NachoMirasha intentat atrapar-la amb un salt, però ha fallat i Romera ha aprofitat la pilota morta per marcar el tercer gol del Nàstic. El Nou Estadi ha esclatat de l'emoció i la boira de nerviosisme que rondava pels jugadors grana s'hadisipat.

El Nàstic s'ha recompost i, minuts després, Romera ha firmat el seu hat-trick amb una jugada similar al gol anterior.Mirasha tocat la pilota, però la canonada del davanter del Nàstic ha estat imparable.

ElLinenses'ha enfonsat i els grana ho han aprofitat per signar la maneta. Pablo Fernández ha vist recompensats els seus esforços després de rematar una centrada deBonilla. Els grana han fet els deures, han superat el nerviosisme de la segona meitat i han certificat una gran victòria davant les més de 8.000 ànimes que hanassistital Nou Estadi i mantenen viu el somni d'entrar al play-off amb una maneta de gols que dissipa els fantasmes de la manca d'encert.

tracking