Diari Més

Els carrers de Reus s'omplen de color rosa amb la Cursa de la Dona

El diumenge es va celebrar la desena edició

Els carrers de Reus s'omplen de color rosa amb la Cursa de la Dona

Els carrers de Reus s'omplen de color rosa amb la Cursa de la DonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de la ciutat de Reus es van omplir de color rosa el diumenge amb motiu de la celebració de la desena edició de la Cursa de la Dona. Unes 2.000 persones es van donar cita en una edició on tots els diners recaptats es donaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, una entitat que dona suport a les persones amb aquesta malaltia.

La cursa constava d'un recorregut de 4,4 quilòmetres pels carrers de la capital del Baix Camp amb sortida i arribada a la Plaça de la Llibertat. El tret de sortida va ser especial, les encarregades de fer-ho van ser el primer equip femení de la Fundació Futbol Base de Reus amb motiu del títol de lliga i l'ascens a Primera Divisió aconseguits fa unes poques setmanes.

A banda de la cursa esportiva, van tenir lloc diferents dinamitzacions que van completar el bon ambient que es va respirar a la ciutat en un esdeveniment de vessant solidària. Enguany, la Cursa de la Dona de Reus arribava a la desena edició de la seva història i tornava a la presencialitat després de dos anys complicats on es va haver d'adaptar a causa de la pandèmia del coronavirus.

tracking