Diari Més

Agné: «Estem on estem per mèrits propis, ara pensem en l'Albacete, no més enllà»

El tècnic va sortir molt content del partit, sobretot de Dani Romera i Pablo pels seus gols

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic durant el partit d'ahir.

Agné: «Estem on estem per mèrits propis, ara pensem en l'Albacete, no més enllà»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné va sortir més que content després que el seu equip aconseguís una victòria més que contundent amb la millor entrada de la temporada al Nou Estadi. «L'entrada al partit ha estat molt bona, la primera meitat podria haver acabat 4-0 amb l'autopista que tenia Robert Simón», va destacar Agné del bon joc de l'equip a la primera meitat.

A l'inici del segon temps el Linense va marcar el 2-1 i l'equip va desconnectar del joc: «Els primers minuts van ser molt dolents, Pol es lesiona, amb un jugador menys ens fan un gol i vam començar a fer faltes innecessàries, però ho vam saber solucionar. Estic content perquè hem fet el que havíem de fer, però hem d'aprendre de tot plegat», va ressaltar el tècnic de Mequinensa.

Amb aquesta victòria el Nàstic es manté a dos punts de l'objectiu de la temporada, el play-off. Raúl Agné va explicar que «sabem que fins al final serà així, havíem de guanyar contra el Linense o s'acabaven les opcions. Estem on estem per mèrits propis, ara pensem en l'Albacete, no mirem més enllà».

Agné també es va mostrar content pels gols dels seus davanters: «Dani ha demostrat que és un gat vell, va olorar sang i ha marcat tres gols. Pablo fa moltes coses bé, però li faltava el gol així que estic content per ell», va dir Agné.

El tècnic també va voler donar les gràcies a l'afició: «Només tinc paraules d'agraïment per la gent. Moltes gràcies, perquè ens van aixecar en els vint minuts dolents», va ressaltar.

tracking