Diari Més

El Reus elimina al Liceo i passa a les semifinals de la Copa del Rei

Aquest vespre, els roig-i-negres s'enfrontaran a semifinals al Lleida, que va eliminar al Calafell

v

El Reus Deportiu jugarà la gran final de Supercopa d'EspanyaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres a la tarda el ReusDeportiuva donar una de les grans sorpreses d'aquesta edició de la Copa del Rei d'Hoquei Patins eliminant a quarts de final alLiceogallec, l'actual campió i un dels grans favorits al títol.

Després d'un partit duríssim que va acabar amb un 1-1 al marcador, elsroig-i-negres van demostrar una gran personalitat a la pròrroga per imposar-se per un contundent resultat final d'1 a 4.Ballart, el porter reusenc, va ser el gran heroi de la tarda, amb algunes aturades salvadores.

Així, el Reus avança fins a les semifinals que l'enfrontaran a l'amfitrió del torneig,un FinquesPrats Lleida que va haver de patir de valent per a superar al Calafell.

Els de la Terra Ferma van veure com els del Baix Penedès aixecaven una diferència de tres gols, però finalment, un penal transformat per Vives posava el 4-3 definitiu al marcador i acabava amb el camí dels homes de Ferran López al torneig.

Així, aquest vespre, a tres quarts de nou, lleidatans i reusencs es veuran les cares per determinar qui disputarà la final contra el vencedor de la primera semifinal, entreel CENoia Freixenet i el Barça, que es disputarà a tres quarts de set.

tracking