Diari Més

Raúl Agné: «El play-off passa per aconseguir els tres punts contra el Linense»

El tècnic grana confirma que no tindrà cap baixa per afrontar un duel que pot ser vital per a les aspiracions granes

Raúl Agné a la banqueta del Nàstic diumenge a la tarda.

Raúl Agné: «Al partit hi ha hagut tres gols i els hem fet tots nosaltres»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge contra el Linense que espera un partit «diferent» al de la primera volta on el Nàstic va ser «molt superior». El tècnic grana defensa que el rival «s'està jugant la vida» i voldrà sortir «de les posicions perilloses de la classificació».

Sobre si és l'última oportunitat del Nàstic per a classificar-se per al play-off d'ascens, Agné ha manifestat que «només pensem en aquest enfrontament», ja que «el play-off passa per guanyar diumenge». El tècnic grana exposa que, al Nou Estadi Costa Daurada, «l'equip està jugant bé i és capaç de generar ocasions de gol».

Respecte a la gran igualtat que hi ha a la competició, Agné ha destacat que «el Nàstic no s'ha de fixar en els resultats dels altres, sinó en els seus». Per aquest motiu, l'entrenador indica que guanyar diumenge és «l'única prioritat de l'equip, perquè cada jornada hi ha canvis i l'equip que es troba a la cinquena posició rota cada setmana».

Per últim, Agné ha confirmat que l'equip està mentalment preparat per afrontar el final de lliga, ja que «és el nostre ofici i és el que hem triat.Si ho fem bé i aconseguim bons resultats, la gent ens aplaudirà. Si no obtenim victòries, ens criticarà, ens xiularan i ens posaran a parir. És llei de vida», explica.

tracking