Diari Més

El Reus Deportiu i el CP Calafell es preparen per sorprendre a la Copa del Rei

Els roig-i-negres s'enfronten avui contra el defensor del títol, el Deportivo Liceo

Imatge del duel entre el Reus i el Calafell.

El Reus Deportiu i el Calafell ja coneixen els seus rivals a la Copa del Rei d'hoqueiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i el CP Calafell comencen aquesta tarda el seu camí per la Copa del Rei. Els reusencs s'enfrontaran en primera ronda contra el defensor del títol, el Deportivo Liceo. El CP Calafell, en canvi, es jugaran el passi contra l'amfitrió, el Lleida.

Els roig-i-negres s'enfronten contra un dels ossos més durs a primera ronda. El Deportivo Liceo és un dels favorits en guanyar la competició aquesta tarda a les 18.00 hores. Els gallecs van quedar en segona posició i van fer un bon paper a la Golden Cup, perdent contra el que va ser campió de la competició, el Benfica. El tècnic del Reus Deportiu, Jordi Garcia, assenyala que l'equip és conscient que s'ho juguen contra un dels favorits: «Són un equip que aquest any ha jugat molt bé a l'OK Lliga i a la Golden Cup, això els fa favorits. Som conscients que juguem contra un gran equip, però a la copa tot s'iguala i hem d'aprofitar les opcions per poder continuar vius en el torneig», va mencionar. Aquesta etiqueta de favorits podria arribar a jugar a favor per als reusencs, segons apunta Garcia «ells tenen un punt afegit de pressió al ser els favorits del torneig, per això hem de ser capaços de jugar amb aquest factor i en un a eliminatòria a un partit tindrem opcions per poder passar».

El jugador de Reus, Marc Julià, preveu «un partit molt físic i llarg» i desitja portar el rival «a remolc al llarg dels cinquanta minuts de partit». Julià ha estat una de les peces claus de l'equip en absència de Marín i considera que disputaran el partit «fins a l'últim minut» i considera que, tot i que els gallecs són favorits, «que el Reus viu de reptes i estem preparats per aquest».

En cas de guanyar i passar de ronda avui, es jugarien les semifinals dissabte a les 20.45 hores contra el guanyador del duel entre el Calafell i el Lleida i la final es disputarà diumenge a les 15 hores. El Reus Deportiu manté la baixa d'una de les seves estrelles, l'atacant Raúl Marín, que continua recuperant-se de les seves molèsties que l'han apartat de les pistes durant el darrer mes.

El CP Calafell juga també aquesta tarda a les 20.30 contra el Lleida, l'amfitrió de la competició. El duel entre aquests dos equips és un dels clàssics d'aquesta temporada, a banda de l'OK Lliga, on els dos conjunts es disputaven la cinquena i sisena posició, també van jugar a les semifinals de l'Europe Cup, la competició europea que va acabar guanyant els del Penedès fa unes setmanes. Els verds enfronten la Copa del Rei amb il·lusió després de guanyar el títol europeu.

tracking