Diari Més

El Nàstic tindrà un últim duel per mantenir l'esperança el diumenge

Els grana s'enfrontaran a la Real Balompédica Linense, un equip més dèbil com a visitant i que es juga la permanència

El partit de la primera volta va acabar amb empat a zero, però amb moltes ocasions per al Nàstic.

El Nàstic tindrà un últim duel per mantenir l'esperança el diumengeLinense

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana el Nàstic de Tarragona jugarà la final de les finals contra el Linense. Qualsevol resultat que no sigui una victòria podria ser definitiu per acomiadar-se de les opcions d'entrar al play-off. Els grana continuen a dos punts i sumar tres aquest diumenge és essencial, i més tenint en compte l'alta probabilitat que els seus rivals punxin. El Nou Estadi ho sap i, gràcies en part a la jornada solidària, apunta que aquest partit serà la millor entrada de tota la temporada.

La Real Balompédica Linense posarà a prova els de Raúl Agné en un duel on els de la Línea es juguen la permanència a la Primera RFEF. Els andalusos es troben a quatre punts de la zona de perill gràcies a l'empat agònic de la darrera jornada contra el Sevilla Atlético amb un gol del seu pitxitxi, l'ex del Nàstic, Gerard Oliva. El Linense és un equip amb un perfil molt semblant al del conjunt de Raúl Agné. Amb un total de 26 gols, és el tercer pitjor equip de la categoria en matèria ofensiva. A més, també entra entre els quatre equips amb els números més pobres a domicili amb només dues victòries i un total de 12 punts lluny de la Línea.

Aquests punts febles són els mateixos que tenia l'equip dirigit per Monteagudo durant la primera volta, un partit que es va disputar el passat mes de gener. Aquell duel va acabar amb empat a zero i es va semblar bastant al partit que es va veure fa un parell de setmanes contra el San Fernando. El Nàstic va dominar la pilota a camp contrari i va tenir fins a sis ocasions clares per avançar-se en el marcador, però el porter, els pals i el poc encert van impedir als grana emportar-se els tres punts. Des d'aquell moment han passat setze partits i la Balona només ha aconseguit guanyar-ne tres, dos d'ells fora de casa, un al camp del Betis Deportivo i l'altre contra el Castellón. Una de les amenaces a tenir en compte dels andalusos serà Gerard Oliva, l'ex del Nàstic podria tenir un plus de motivació per marcar i complicar les coses als grana.

El Linense apunta a ser el rival idoni perquè el Nàstic es retrobi amb una victòria que doni un cop d'ànim tal com va ser l'aconseguida contra el Betis Deportivo fa uns mesos. Els grana tindran l'oportunitat de convertir el Nou Estadi de nou en un fortí, després que dels últims quatre partits s'han vist més empats que victòries.

Raúl Agné podrà comptar amb tota la seva plantilla de cara al diumenge. Aythami s'ha recuperat de la seva lesió, però té pinta que la defensa grana es mantindrà igual a la que es va veure contra el Sabadell. En general, es preveuen pocs canvis en un onze que va funcionar les darreres setmanes, l'únic que falta per assegurar serà si l'encert de cara a porta acompanyarà les ofensives granes. Aquesta setmana fins a set jugadors de la Pobla de Mafumet han acompanyat els entrenaments dels grana. L'equip d'Adolfo Baines va jugar l'últim partit de Tercera RFEF la setmana passada i això podria obrir la porta al tècnic per convocar a un d'aquests joves i, potser, donar-li una oportunitat sobre la gespa com a revulsiu, encara que és poc probable. El Nàstic es juga a vida o mort les opcions de play-off i diumenge només val guanyar.

tracking