Diari Més

L'FCF TV retransmetrà el Nàstic - FC Barcelona infantil d'aquest dissabte

El FC Barcelona podria proclamar-se campió de la categoria en cas de victòria o empat

L'FCF TV retransmetrà el Nàstic - FC Barcelona infantil d'aquest dissabte

L'FCF TV retransmetrà el Nàstic - FC Barcelona infantil d'aquest dissabteFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FCF TV retransmetrà en streaming aquest cap de setmana el partit entre el Gimnàstic Tarragona i el FC Barcelona, corresponent a la jornada 28 del Grup 1 de la Divisió d'Honor Infantil. El duel se celebrarà el dissabte 7 de maig a les 12.30 hores al Municipal Joan Pijuan, a Altafulla.

Es preveu un partit d'alt nivell entre els dos primers classificats, separats per 9 punts de diferència, quan falten tres jornades per al final de la lliga. D'una banda, el Gimnàstic Tarragona, l'equip revelació ocupant la segona posició amb 68 punts, buscarà assolir una victòria de prestigi contra uns blaugranes que encara no coneixen la derrota aquest curs. Els grana tenen una nova oportunitat de guanyar contra un dels pocs rivals que els han esgarrapat punts aquesta temporada.

D'altra banda, el FC Barcelona, líder destacat amb 77 punts, es proclamarà campió de lliga si guanya o empata. També seria campió en cas de perdre per 2 o menys gols de diferència.

La retransmissió del xoc estarà dirigida pel periodista esportiu Nino Vàzquez, amb l'anàlisi tècnic a càrrec del seleccionador català sub 14 masculí, Jordi Jiménez.Tots els continguts de l'FCF TV es poden trobar a la carta al web fcf.tv, i a l'App de descàrrega gratuïta 'FCF TV' en tots els televisors intel·ligents, tauletes i mòbils, tant Android com iOS.

tracking