Diari Més

El Nàstic ja coneix els horaris de les últimes dues jornades de Primera RFEF i la fase d'ascens

Els grana jugaran contra Sevilla Atlético i Alcoyano el 21 i 28 de maig a les 18:30 hores

Imatge dels jugadors del Nàstic celebrant el gol de Dani Romera contra el San Fernando.

Les opcions de 'play-off' dependran del rendiment del Nàstic a domiciliNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ja coneix l'horari dels dos últims partits de Primera RFEF. Les jornades 37 i 38 es jugaran en horari unificat els dissabtes 21 i 28 de maig a les 18.30 hores. El Nàstic s'enfrontarà primer contra el Sevilla Atlético el dissabte 21 al Nou Estadi i l'últim partit de lliga serà contra l'Alcoyano el dissabte 28 de maig a les 18.30.

La Real Federació Espanyola de Futbol també ha donat a conèixer el calendari final del play-off d'ascens a Segona Divisió. Galícia acollirà la fase entre el dissabte 4 i el dissabte 11 de juny. Vuit equips lluitaran per aconseguir el desitjat ascens al futbol professional, però abans hauran de superar les semifinals i la gran final amb dues places disponibles amb destinació al futbol professional.

Els estadis designats són el de la Corunya de Riazor, el Balaídos de Vigo i el Malata de Ferrol. L'assignació d'estadi per a cada partit vindrà determinada per les necessitats d'aforament de cadascun dels clubs participants.

Les eliminatòries per l'ascens enfrontaran als segons classificats de cadascun dels dos grups contra els cinquens i als tercers contra els quarts. L'equip millor classificat durant la fase regular superarà l'eliminatòria si el partit es manté en empat en finalitzar la pròrroga.

Les eliminatòries a un partit seran amb els grups creuats, és a dir, els segons del grup 1 jugaran contra el cinquè classificat del grup dos. En cas del Nàstic, si quedés en cinquena posició hauria de jugar el primer partit contra el Deportivo de la Coruña, segon classificat del grup 1.

tracking